Streamer RNG egy kicsit másképp - skill4ltu súlyos problémát fedezhetett fel

Streamer RNG egy kicsit másképp - skill4ltu súlyos problémát fedezhetett fel

Súlyos hibára bukkanhatott skill4ltu, amire egyelőre nincs magyarázat.

Súlyos összeesküvés-elméletnek számít a streamer RNG felvetése, ami tulajdonképpen arról szól, hogy a híres játékosok kedvezőbb matchmaker besorolást, sebzést és átütést kapnak, hogy ezzel is jobb színben tüntessék fel a játékot. Bár ezt a gondolatmenetet csak nagyon kevesen veszik komolyan, de most mégis úgy néz ki, hogy létezik a jelenség, -bár nem épp abban a formában, mint ahogy elsőre gondolnánk.

 A napokban skill4ltu rengeteg olyan üzenetet kapott, amikben a játékosok azt sérelmezték, hogy késnek azok a lövéseik, amiket skillre adnak le. A litván streamer utánajárt a kérdésnek, és meglepő eredmény született. A tesztelés menetét az alábbi videóban tekinthetitek meg.

A videó persze több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Többek között felmerül, hogy ez miért csak skillnél tapasztalható, ahogy az is, hogy vajon más nagy streamernél is fennáll a hiba? A Wargaming hivatalosan is reagált a videóra:

"Ez egyértelműen nem szándékos, és nem mi csináltuk. Kivizsgáljuk a helyzetet, és azonnal értesítünk benneteket, ha megtudtunk valamit." -thePhilX

Ha a Wargaming a végére járt ennek, akkor természetesen tájékoztatunk benneteket a részletekről!

Mit gondolsz, ez tényleg csak egy véletlen hiba, ahogy állítják, vagy szándékosan skill javára csaltak egy efféle manipulációval?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.