Új királya lehet a brazil CS:GO-nak? - Iszonyatosan jön fel a Furia!

Új királya lehet a brazil CS:GO-nak? - Iszonyatosan jön fel a Furia!

Holnap indul az ECS és az egyik elemző nagyon szeretné, ha a Furia és a MiBR összecsapnának.

A MiBR májusról júniusra 2 helyet esett vissza a HLTV ranglistán, így 8. helyen áll, míg a FURIA 8 helyett javított, ami a 11. helyet jelenti számukra. A holnap induló ECS döntőn a FURIA-nak esélye nyílik arra, hogy átvegyék a legjobb brazil csapat címét!

Legutoljára az IMT állt ilyen közel Fallen csapatához még 2017-ben, amikor HEN1-ék Major döntőztek. Igaz, akkor az SK első helyen volt, míg az Immortals 4. helyen. Ha megnézzük az ECS csoportköröket, akkor a FURIA-nak valamivel nehezebb dolga lesz, hiszen a NiP-t, az NRG-t, ne adj isten, az Astralis-t is meg kéne verniük a továbbjutáshoz, de kettőt a felsorolt háromból mindenképp.

Fallenék 2015-ben az ESL One Katowice Major tornán robbantak be igazán a köztudatba, s kezdtek el komoly fenyegetést jelenteni a legjobb CS:GO csapatokra. 2016-ban már Major győztesként ünnepelhettek Colombus-ban, így nemcsak a világ legjobb brazil gárdája, de konkrétan a világ legjobb csapata is lettek.

Azóta egyik dél-amerikai csapatnak sem sikerült utolérni a MIBR-t, ám sokak szerint erre most van esélye. Maniac, ex-játékos és az ECS egyik elemzője is nagyon izgatott, szeretné látni ezt a két gárdát, ahogyan egymás ellen játszanak bo3-ban. 

A FURIA DreamHack Masters-en igen jól teljesített európai és észak-amerikai riválisai ellen. Megverték az NRG-t, az FNC-t (2-0-ra), majd 1-2-ben alul maradtak ugyan az ENCE ellen, de a rájátszásban kiverték a Vitality-t (szintén 2-0-val), s végül a Liquid állította meg őket.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!