Egyetlen győzelemre a Salamander az ESL One: New York zárt selejtezőjétől!

Elképesztő meccseket nyert tegnap a magyar csapat.

Tegnap délután rajtolt el az idei ESL One: New York első nyílt selejtezője, ahol a Budapest Five és a Salamander Gaming csapatának is szurkolhattunk. Kettejük közül utóbbi jutott tovább, sőt, flash és csapata a zárt selejtező küszöbén áll, miután még ma hajnalban is győzelemmel tudták zárni mérkőzésüket.

Már az sem volt semmi, hogy bejutottak a Top16-ba, ahol már olyan csapatokkal is találkozhattak volna, mint a Winstrike, az OpTic vagy az Aristocracy. A még mindig Bo1-es küzdelmek során első ellenfelük az orosz pullerZ csapata volt, őket mondhatni könnyedén verte a magyar csapat, a nagy falat csak ezután következett. Következő ellenfelük ugyanis a Nordavind ötöse volt, ahol már olyan nevekkel találkozhatunk, mint RUBINO vagy cromen. Ráadásul a meccs a norvégok legjobb pályáján, Infernon zajlott, és sokáig úgy is tűnt, hogy a Salamander nem igazán tud labdába rúgni.
Az 5-10-es félidőt követően azonban ők is pontosan annyira voltak erősek CT-ben, mint ellenfelük, így kiharcolták a hosszabbítást, ami során már magabiztosabban hozta a köröket a Salamander, végül meg is nyerték a meccset 19-17-re. Flashék így már a legjobb 4 csapat között vannak, az ESL One: New York 2019 zárt selejtezőjébe azonban csak a Top2 jut tovább. Ma este, immár három pálya alatt, a Valiance lesz az ellenfelük, akik a selejtező egyik legnehezebben verhető csapata, de ha ez az egy győzelem meg lesz a Salamandernek, akkor ott lesz a zárt selejtezőben a magyar csapat.

A közvetítések valószínűleg a tegnaphoz hasonlóan ma sem lesznek engedélyezve szervezői oldalról, de ha mégis, akkor este 9 órától feltétlen tartsatok majd velünk és szurkoljunk együtt a Salamander Gaming sikerének!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!