Mechfázott Garrosh, de nem akar lemaradni: Midrange Bomb Warrior bemutató

Mechfázott Garrosh, de nem akar lemaradni: Midrange Bomb Warrior bemutató

Folyamatosan esik vissza Garrosh, de néhány változtatással még van ereje labdába rúgni a Warriornak.

A Rise of the Mechs első napjai után egyértelműen a Mech paklik törtek előre. A Mech Hunter, a Mech Paladin és a Meches Token Druid simán ott van a Standard ladder legjobbjai között, a Warrior azonban kiszorult az elit klubból, ha az egész mezőnyt nézzük. Ettől függetlenül nem kell még temetni Garrosht, de érdemes átalakításokat eszközölni, ha még mindig szeretnénk megízlelni a győzelem édes ízét. Ebben segítünk nektek, ugyanis egy hatékony Midrange Bomb Warriort hoztunk a Legend tetejéről!

Khamul's Legend #26 Midrange Bomb Warrior

Deck kód: AAECAQcEkAeS+AKggAOblAMN4QSOBfIF+wyd8AKb8wLR9QKe+wKz/ALx/AL1gAOXlAOalAMA

A Rise of the Mechs előtt már érezhető volt, hogy a Bomb Warriorban nagyobb potenciál van, mint a klasszikus Control változatban, ezért átvette a stafétát házon belül a statisztikák alapján. A patch után azonban nem működött jól az eredeti változat, ezért Khamul megújította a Legendre is képes, de már csak Tier 2-ben harcoló paklit. Bekerült két Faerie Dragon és két Frothing Berserker, amivel a korai szakaszban képesek lehetünk megfogni az elszabaduló boardot. A Silence-szel eddig főleg a Control Warriorban találkozhattunk, azonban már a gyorsabb változatokban is kötelező két Ironbeak Owl, vagy Spellbreaker, mivel a Magnetic / Deathrattle fenyegetéseket muszáj valahogyan megoldani. A fenti változat az utóbbi mellett tette le a voksát, ami érthető is, mivel a bagoly gyenge statjai nem illenek bele igazán egy Midrange koncepcióba.

A többi lap nem változott, esetleg még Harrison Jones feltűnését lehet kiemelni. A régészt szintén a "controlosabb" deckek játszották, azonban a plusz laphúzás rengeteget érhet. Sajnos a százalékok alapján hiába a számos új lap, a legnépszerűbb deckek közül csak a Murloc Shaman ellen tud pozitív mérleget felmutatni a Bomb Warrior. Néhány további finomítás után esetleg ez a rossz mérleg még megfordulhat, de aki haladni szeretne a Standard ladderen jobban teszi, ha a Mech Hunter / Mech Paladin / Murloc Shaman / Token Druid négyesből válogat.

Szerintetek milyen jövője lehet a Warriornak?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!