"Mi hatan vagyunk a csapatban" - Flash interjú a Valiance meccs után

A közvetítés után kérdeztük a Salamander irányítóját, aki rengeteg pozitív fejleménybe avatott be minket.

Átlagosan 150 ember nézte közvetítésünket, ahol a HLTV-n néztük a statok frissülését, s így izgultunk a Salamanderért, akik egy karnyújtásnyira voltak attól, hogy bekerüljenek az ESL One New York zárt selejtezőjében. A győzelem végül elmaradt, de Bea "Flash" Viktor adott nekünk egy interjút a mérkőzés után.

Milyen volt belülről a meccs?

Nagyon nehéz meccs volt, ahogy az az eredményen is látszik! Nuke-kal kezdeném, ugyanis eddig nem gyakoroltunk rajta, illetve ma kezdtük el először. Nuke-tól nem vártam sok mindent, de ahhoz képest tűrhető volt. Azt kell tudni, hogy Mirage és Nuke a legjobb pályája a Valiance-nak. Azonban mi nem játszunk Vertigo-t, ám ők igen, szóval azt ki kellett szednünk, ezért kellett Nuke-n játszani. A map veto-ban azonnal hátrányba kerültünk. Egész nap Nuke-t gyakoroltuk, így nem jutott már idő Mirage-ra. Az eredménytől függetlenül szerintem szoros meccs volt, mert nagyon sok 1v1 döntötte el a köröket. A világ 17. legjobb csapata, nem szégyenkezünk.

Sajnálatos módon senkinek nem adtak ki GOTV-t az ESEA és ESL adminok, ezért nem tudtuk nézni a meneteléseteket.

Nexus, és hozzájuk hasonlókkal játszottunk, nem voltak túlságosan nagy nevek, kivétel a Nordavind, akik a Minor Closed kvaliba is bejutottak. Ezekben a selejtezőkben az a nehéz, hogy 6-7 órán keresztül is konzisztensnek kell maradnod, mert egy erősebb mix bármikor kiverhet bárkit. A HellRaisers is a mi águnkon volt és kiestek. Jól teljesítettünk, jól kommunikáltuk, konzisztensek voltuk. Ney ugrott be az első három meccsre, mert coolio-nak tanulnia kellett, de aztán a végére megérkezett. Ezúton is köszönjük Ney-nek!

Nincs veszve semmi. Jön a második selejtező!

Igen, azon is indulni fogunk és bízunk benne, hogy ugyanilyen konzisztensek tudok majd lenni, de ezt 7 órán keresztül elég nehéz lesz úgy, hogy jobbnál jobb csapatok és mixek jönnek. Szerintem fejlődő tendenciát mutatunk manapság, pedig nemrég hullámvölgybe kerültünk. Azt azért sajnálom, hogy a Valiance-t nem hívták meg a closed kvalira, mert akkor jobb eséllyel indulunk, hogy bejussunk.

A selejtező során mennyire tudtok felkészülni az ellenfelekből?

Attól függ, hogy mennyi időnk van. Ha az ágnak a gyorsabbik felén vagyunk, akkor utána lehet nézni a következő ellenfelednek, de nagyon nagy nézelődések nincsenek.

Alexrad mennyiben és hogyan segít a felkészülésben?

Amikor felkészülünk akkor hatan vagyunk a csapatban, mert nagyon nagy melóval jár. Mindenki fejenként 2 órányi Nuke demo-t nézett ma meg. Én személy szerint kivagdosok köröket, felállásokat. Ezután ezt be kell gyakorolni. Nuke-n az elnevezéseket is átvettük, mert annyira nem játszottuk a pályát. Alexrad mélyebben lát bele a CS-be, azért is ő az edzőnk. Nagyon okos, és hasznos! Nemcsak Nuke-ról nézett demo-t, hanem az egész ellenfelet megpróbálta kielemezni. A meccs előtt 15 perccel felmegyünk egy szerverre és ott megbeszéljük a gameplan-t.

Mi a helyzet a Salamander Gaming Házzal?

Pontos információt nem tudok, de elég jól haladunk! Szeretnénk már mi is egy hosszabb bootcampet nyomni és arra ott lesz a lehetőség. Úgy tudom, hogy másoknak is lehetősége lesz ott gyakorolni és bootcampelni, szóval várunk mindenkit szeretettel!

Ezen kívül pedig köszönjük mindenkinek a szurkolást és a buzdító üzeneteket!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!