Sikertelenség és inaktivitás - változnak az MNEB csapatok

Sikertelenség és inaktivitás - változnak az MNEB csapatok

Ma reggel arra ébredtünk, hogy már csak Budapest Four, valamint a Nice Gaming is cserére adta a fejét.

Manapság egyáltalán nem úgy megy a Budapest Five szekere, mint azt jósolni lehetett volna a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság online alapszakaszában. Próbálkoztak szerepcserével, így Barcode átvette az irányító szerepét, míg gemjzilla entry-fragger lett. Ez sem jött be.

Barcode korábbi állítása szerint gejmzilla nehézkesen beszél magyarul, ami megnehezíti a kommunikációt, ezért is vette át tőle a stafétát. 

Sajnálatos módon az albán-magyar játékos nem hozta ezután sem, amit elvárt tőle a csapat, s vélhetően ez vezetett ahhoz, hogy megváltak tőle.

Már csak az a kérdés, hogy ki lesz a csapat új tagja, mert ebben a formában így csak Budapest Four-ról beszélhetünk.

Ezzel azonos időben felröppent, hogy a Nice-Gaming is cserére adja a fejét. Arra hivatkozva válnának meg Diablo-tól, hogy a játékos a nyáron folyamán nem tud annyi időt fordítani a játékra, amennyit a csapat szeretne. Az N6 már hajtott végre hasonló okból cserét. Az MNEB alapszakaszának közepén váltotta Campert Tishler. 

A Nice Gaming nem búcsúzik el senkitől, de Diablo a nyár folyamán egyéb elfoglaltságai miatt nem tud a csapat rendelkezésére állni, így a következő időszakban hussaR erősíti majd a csapatot, az ESL, a Winners League és a többi aktuálisan zajló bajnokságban. Reméljük ez az együttműködés hussaR-ral gyümölcsöző lesz! - nyilatkozta megkeresésünkre a menedzsment

Egyébként hussaR 2017-ben volt tagja az N6-nak és seb1-vel, a csapat örökös irányítójával is játszott már.  Komoly tapasztalatra tett szert irányítás terén, és a fragelésben is élen járt az MNEB alapszakasza során hussaR. Ha beválik, akkor kevés esélyt látunk arra, hogy Diablo visszakerülhet a kezdő keretbe.

Ma este ESEA Main meccs lesz este 8-tól, amit seb1 fog közvetíteni. Nézzétek meg, hogy muzsikál az új csapat!

Nézd meg s3boy élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!