Szalmabála rombolás és tetőmászás - Nézzük mi változott a grafikán kívül Erangel 2.0-án

Kissé színesebb grafika és rengeteg QoL változás jellemzi az új Erangelt.

A tegnapi nap folyamán megérkezett a teszt szerverre Erangel átdolgozott változata. Sajnos egyelőre csak a partner programmal rendelkező streamerek vagy éppen profi játékosok próbálhatták ki a legújabb pályát, de meghívás esetén bárki ott lehetett egy-egy mérkőzésen. A PUBG koreai delegációja két videót is készített az első inkább csak egy trailer, míg a második, hosszabb videóban elmagyarázzák, hogy mit, miért tettek és milyen újdonságok várják a játékosokat.

Először is, kezdjük azzal, ami rögtön a videóból kiderül. Mint láthatjátok az új pálya sokkal színesebb formát kapott, mintha csak annyi történt volna, hogy felhúzták a Digital Vibrence-et. Mindez egyébként nem feltétlen rossz húzás, de sok játékos már most panaszkodott, hogy így egy kicsit PUBG mobilos kinézete lett, ami miatt kevésbé szimulátor, inkább arcade jelleget kapott. A szépség relatív így a fejlesztőknek esélye sem volt mindenki kedvére tenni.

A következő szembeötlő változtatás a kapaszkodás és az ugrásból vaultolás, ami rengeteg háztetőre vagy eddig elérhetetlen helyre felvihet minket. Egyértelműen ez tűnik a legnagyobb változtatásnak, ami a játék mechanikáját illeti. A következő újdonság a BRDM lesz, ami egy páncélozott jármű. A kiszivárgott információkról már nálunk is olvashattatok. Végül, de nem utolsó sorban a fegyverek kiegyensúlyozását jelöli meg fontos tényezőnek TS Jang a vezető producer.

Ez viszont még nem minden, ugyanis mint említettük, a tegnapi nap folyamán rengetegen kipróbálhatták az új pályát, így több további érdekességre is fény derült. Az egyik ilyet nem a játékosok találták, hanem a jól ismert közösségi menedzser, Hawkinz osztotta meg saját Twitterén. Több új ház is kap pincéket Erangelen, ami további atmoszférát adhat a játéknak és a pályának egyaránt:

Emellett úgy néz ki, hogy a börtön is végre valahára átalakul, ugyanis a sokak által csak halál csapdának nevezett terület egy újabb, alagút kijáratot is kaphat, ugyanis a trailerben is láthattunk egy apró kijáratot a hegybe, miközben egy játékos lefotózta a hátulját is egy teszt szerveren játszott mérkőzésen:Végül, de nem utolsó sorban pedig egy igazán fontos és játékminőséget nagyban javító változtatás is történt. Mostantól egész egyszerűen áthajthatunk a nagy szalmabálákon a kocsinkkal vagy kétkerekű járművünkkel.

A pálya alaprajza, nem nagyon változott, de a szemfülesek észrevehetik, hogy néhány helyszín arrébb csúszott:Érdemes még megemlíteni, hogy a visszajelzések alapján a grafika és az FPS is egészen elképesztő mértékben javult. Kíváncsian várjuk, hogy mikor próbálhatja ki a nagyközönség is az új Erangelt, ami biztos sok játékost fog újra bevonzani.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!