A raktár marad, de olcsóbban lehet jegyhez jutni a BLAST Pro Series következő versenyére

A raktár marad, de olcsóbban lehet jegyhez jutni a BLAST Pro Series következő versenyére

Sokan már most temetik az egész versenysorozatot.

Pár napja arról számoltam be nektek, hogy nagy a kavarodás a következő BLAST Pro Series verseny körül, míg a szervezők próbálnak újítani, addig hibák is becsúsznak. A Los Angeles-i verseny új helyszíne és a jegyárak enyhén szólva sem nyűgözték le a közösséget.

Tény, hogy a sportaréna és a raktár között hatalmas különbség van, ugyanakkor valószínű ezen már ha akarnának sem tudnának változtatnia  szervezők, ellenben a jegyárakkal próbálnak kicsit kompenzálni. Redditen többen is jelezték, hogy emailt kaptak a szervezőktől, amiben leírják, hogy aki még a korábbi helyszínre megváltotta a jegyét, annak nem kell kifizetni az új, jócskán megemelkedett jegyárakat.
Valamilyen szinten ez talán el is várható volt, ugyanakkor nem biztos, hogy ezzel meg is van mentve a verseny. Persze könnyen lehet, hogy már csak a flow is magával ragadja az embereket és sokan mögöttes tartalom nélkül szólják le a BLAST Pro versenyeket, ugyanakkor tény, hogy rengeteg várnak egy alapos átdolgozást a szervezők részéről. Az elődöntők immáron Bo3-as meccsek lesznek, de talán a rájátszás előtti mérkőzéseken is lehetne változtatni és gyanítom sokan örülnének annak is, ha nem csak 6 csapat kapna meghívást egy adott BLAST Pro versenyre, sőt, akár selejtezőkből is be lehetne jutni.

Ti szoktatok BLAST Pro Series versenyeket nézni? Mennyire vagytok elégedettek a versenyek jelenlegi felépítésével?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!