ZywOo egyre közelebb van s1mple teljesítményéhez - Folyamatosan bünteti ellenfeleit a francia játékos

ZywOo egyre közelebb van s1mple teljesítményéhez - Folyamatosan bünteti ellenfeleit a francia játékos

Tegnap az NRG tapasztalta meg milyen a francia AWP-s ellen játszani.

Az összes igazán nagy nevű csapat kiesett már az ECS hetedik szezonjából, így a délután egy meglehetősen ritka párosítást láthatunk majd a döntőben. A francia Vitality és a brazil FURIA csap majd össze, ami már csak az elmúlt pár nap meccsei alapján is izgalmasnak ígérkezik.

A brazil csapat elképesztő napokon van túl, hiszen az első meccsükön megverték az Astralis-t, majd ezt a bravúrt sikerült megismételniük a csoportjuk döntő mérkőzésén is, míg a Vitality immár hónapok óta nyújt stabil teljesítményt, és persze ott van ZywOo, aki továbbra is elképesztő formában játszik. Gyakorlatilag a Vitality megalakulása óta a csapat legjobbja szinte minden meccsen, de most látszik csak igazán a fiatal játékos teljesítménye, hiszen már jó pár LAN-t megjártak.
Brutálisan játszott tegnap az NRG elleni elődöntőben is, de leginkább talán akkor látszik a srác tehetsége, ha 2018 legjobbjával, a jelenlegi mezőny legerősebb AWP-s játékosával hasonlítjuk össze. Persze a legtöbb statisztikában még s1mple a csúcstartó kettejük közül, de nincs már messze az idő, amikor ZywOo túlnőhet még az ukrán játékoson is.
A Vitality és a Na'Vi egyébként eddig egyetlen egyszer csapott össze, még februárban az IEM Katowice Major során. Akkor háromszoros hosszabbításban dőlt el a meccs, és ha csak kevéssel is, de s1mple erősebbnek bizonyult. Mit gondoltok, eljön majd a nap, amikor s1mple alul marad ZywOo-val szemben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!