Hirdetés

EA Play 2019 - Új pályákat kap a Battlefield V

A tegnapi EA Play során a fejlesztők bemutatták, milyen új tartalmak is érkeznek a Battlefield V-höz.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - Genesis Gaming vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Az EA Play műsorából találtak némi kósza időt arra is az Electronic Arts munkatársai, hogy a Battlefield V jövőképét felvázolják elénk, és bevezessék a játékosokat, illetve érdeklődőket a jövőben érkező fejlesztésekbe.

A Defying the Odds szezon június 27-én startol, ezzel együtt pedig elindítják az új tartalmakat is, de természetesen nem egyszerre mindet. Al Sundant már aznap megkapjuk, a következő hónapban érkezik majd Marita, illetve a szezon vége fele jön három olyan helyszín, ami a katonákat egy kicsiny területre zárja össze. Ezek pedig nem mások, mint Provence, Lofoten Islands és a megtróalagútban zajló Operation Underground.

A szinthatár a negyedik felvonásban alaposan megváltozik, ugyanis augusztusban megtízszerezik, 50-ről 500-ra növekszik, a privát szerverek érkezését pedig szeptemberre tervezik.

További ízelítőt kaptunk még az őszi tervekből, ahol a csendes-óceáni környékre utazhatunk majd el, többek között Iwo Jimában is lesz némi dolgunk, de a másik két helyszín kiléte jelenleg még nem publikus. Erre az óceáni kiruccanásra az ötödik fejezet során számíthatunk.

Mit gondoltok az érkező dolgokról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés