EA Play 2019 - A The Sims 4 új kiegészítője a trópusokra kalauzol bennünket

EA Play 2019 - A The Sims 4 új kiegészítője a trópusokra kalauzol bennünket

Valódi álomnyaralást hoz el számunkra a The Sims 4 következő kiegészítője, az Island Living.

Homokvárak építésével és delfinek etetésével valószínűleg mindenki szívesen foglalkozna naphosszat, hát még egy sellővel beszélgetni, netán flörtölni, milyen jó is lehet, aztán pedig egy jetskizéssel zárni a napot.

Nemrég váratlanul, de ingyenes lett a The Sims 4 PC-s alapváltozata, amit május 28-ig zsebelhettek be az érdeklődők, kizárólag az Originen keresztül. Ez egyfajta előkészítés és felvezetés volt az új kiegészítőnek, melyre a tegnapi EA Play során került sor.

Az Island Livingben a legfőbb emberi problémánk az lesz, hogy milyen dolgokkal üssük el az időt, hogy ne unatkozzunk. Úszhatunk, búvárkodhatunk, elmehetünk akár bárokba is, persze ezek kisebb része eddig is megvolt, csak más köntösben. Ami azonban még nagyobb újdonság, hogy ha végre kipihentük magunkat és meguntuk a naphosszan át tartó semmittevést is, akkor megtisztíthatjuk a strandokat, indíthatunk halász vagy búvár karriert, beállhatunk a természetvédők közé, vagy akár képzelhetjük magunkat életmentőnek is.

Azonban ha a hagyományok és rendezvények hívei vagyunk sincs probléma, hisz ehetünk trópusi finomságokat, beszélgethetünk az ősökkel (és itt most nem a szülőkre kell gondolni - a szerk.), beugorhatunk egy kis barbecue rendezvényre, vagy akár megismerkedhetünk a helyi folklórral is. A kiegészítőnek megfelelően a karakterszerkesztő opciók is kibővültek a trópusi lehetőségekkel.

Annyit még elárultak, hogy a következő game pack neve Realm of Magic lesz, mely majd idén ősszel érkezik. Addig is a The Sims 4: Island Living június 21-én várható PC-re, konzolokra pedig csak a következő hónapban érkezik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!