Ha hihetünk egy borítóképnek, akkor hamarosan PC-re is megérkezik a Halo 5!

Ha hihetünk egy borítóképnek, akkor hamarosan PC-re is megérkezik a Halo 5!

Az új epizód mellett, az ötödik részt is megkaphatjuk PC-re.

Az idei E3 egyik legizgalmasabb részének egyértelműen a Microsoft konferenciája tűnik, hiszen minden bizonnyal rekordhosszúságú lesz és nem csak rengeteg játékra, de az új XBOX leleplezésére is számítunk. Akadnak a pletykák között nagyon izgalmas dolgok is, mint például a Fable 4/Fable reboot, de a zászlóshajó egyértelműen a Halo: Infinite.

Az Infinite alcímet viselő rész pontos mivoltát azonban egészen eddig nem erősítették meg, nagyon úgy tűnik, hogy a 2015-ös Halo 5: Guardians folytatása és egyfajta reboot, új alapokra építkező Halo játék is egyben. És minden bizonnyal nem csak az Infinite, de a Halo 5 is szerpet kap majd a mai este során, már amennyiben nem csak egy bakiról van szó.

A Microsoft ugyanis már régóta ígérte, hogy megújítja majd a Win 10-es XBOX alkalmazást, ennek béta verzióját már láthatjuk is a Store-ban, igaz egyelőre még nem elérhető állapotban. Ami viszont sokkal érdekesebb az az oldalon látható fejléc, a képen ugyanis ott virít a Halo 5. Lehet, hogy még ma este bejelentik a Halo 5: Guardians PC-s megjelenését is? Vagy egyszerűen csak véletlenül került rá a játék logója a képre? A ma este kezdődő Microsoft konferencián minden kiderül majd!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!