"Megnyertük a legtöbb clutch helyzetet és minden jól alakult" - ZywOo MVP díjjal tér haza Londonból

Újabb LAN győzelem a Vitality neve mellett.

Bár az Astralis csapatát kétszer is elverték, a Vitality megállította a FURIA menetelését és az utóbbi hónapok legegyhangúbb döntőjét hozták tető alá tegnap. Inferno-t és Overpass-t szinte végig dominálták a franciák, a két könnyű pálya után pedig emelhették is magasba a megérdemelt trófeájukat. A győzelem után a HLTV a torna MVP díjas játékosával, a 19 éves Mathieu "ZywOo" Herbaut-tal ült le beszélgetni.

Tegnap apEX-szel beszélgettem, aki azt mondta, hogy ezúttal jobban felkészültetek a FURIA elleni meccsre, ez meg is látszott. Hogyan készültetek a meccsre?

"Az edzőnk rengeteg demózott a meccs előtt, az elemzőinkkel közösen pedig remekül felkészítettek minket. Különösen Inferno-re és Overpass-ra, mivel pontosan tudtuk, hogy Bo3-ban ezeket a pályákat fogjuk játszani. Sokat köszönhetünk az edzőnknek."

Inferno első pisztolyköre nem alakult túl jól számotokra, hiszen 4v1-et veszítettetek. Mi volt a gond abban a körben?

"Nem tudtunk együttműködni és egyesével nézegettünk ki mindenhol, KSCERATO pedig remekül ki is használta ezt."

Inferno védekező oldalán szép előnyt tudtatok kiépíteni, aztán a FURIA mégis fel tudott zárkózni. Voltak körök amikor azt érezted, hogy most felülkerekedtek rajtatok és meg tudják fordítani a meccset?

"Nem éreztem úgy, hogy bármit is rosszul csináltunk volna, egyszerűen tettük amit az edzőnk mondott előzetesen. Néha elveszítettük a fontos clutch helyzeteket és így a köröket is."

ApEX azt mondta korábban, hogy az egész verseny alatt szenvedtek az eco körök ellen. Magabiztosabbnak érezted most magatokat az ilyen esetekben is?

"Azt hiszem most csak egy eco ellen veszítettünk, ami sokkal jobb ahhoz képest, hogy a compLexity ellen hatszor is buktunk ilyen kört. Elég nehéz játszani ha sorban érnek a sikertelenségek. A meccs végeztével viszont magabiztosak voltunk."

Overpass-elég fölényes félidőt tudtatok zárni (12-3), aztán le is zártátok gyorsan a meccset, megnyerve a második pályát is 16-4-re. Hogyan értékeled a mérkőzést, figyelembe véve mindkét csapat teljesítményét?

"Tulajdonképpen minden jól alakult számunkra. Ők kicsit szenvedtek, mi pedig jól éreztük a játékot, megnyertük a clutch helyzeteket és a fontos köröket. Minden a lehető legjobban alakult nekünk."

A harmadik pálya Vertigo lett volna. Hogyan készültetek arra a pályára?

"Magabiztosan vártuk azt a pályát is, tudtuk, hogy ők még egy fiatal csapat, akik valószínűleg nem Vertigo-ra készültek a legtöbbet. Így nem banoltuk a pályát és vártuk a játékot Vertigo-n is."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!