E3 2019 - Rengeteg újdonság, köztük Battle Royale mód is érkezik a Fallout 76-ba

E3 2019 - Rengeteg újdonság, köztük Battle Royale mód is érkezik a Fallout 76-ba

Épül és szépül a Fallout 76.

A Fallout 76 finoman szólva sem a Bethesda és a Fallout széria ékköve. Jómagam is izgatottan vártam a megjelenést, volt szerencsém részt venni a zárt bétában majd a végleges programba is bele öltem jó pár órát, de valahogy akkor sem az igazi a játék.

Ezt elismeri a Bethesda is és végre a rajongói visszajelzésekre hallgatva bővítik a játékot, ami talán új életet kaphat majd így. A következő nagy frissítés a Wastelanders lesz, ami a túlélőkre helyezi a hangsúlyt, és picit a singleplayer Fallout élményt célozza meg, hiszen végre lesznek  NPC-k. A fejlesztők már a megjelenés előtt kijelentették, hogy a Fallout 76 világában minden a játékosokhoz köthető majd, most azonban ez végre változik majd és hasonlóan a korábbi Fallout epizódokhoz, beszélgethetünk és küldetéseket vehetünk majd fel az NPC karakterektől.

Új küldetéssorozat, új fegyverek, új felszerelés, új ellenfelek is érkeznek majd a játék második évében, de ami talán a legizgalmasabb az egy új játékmód, ami nem más, mint a Battle Royale. Az 52 fős BR módban nem csak egymás, de szörnyek ellen is meg kell majd küzdenünk, hogy utolsó életben maradt játékosként, mi nyerjük el a Vault 51 Overseer-je, azaz Felvigyázója szerepet.

Becsülendő, hogy a Bethesda a sok kritika ellenére is kitart a Fallout 76 mellett, és végre hallgatva a játékosok visszajelzésére bővíti azt. A mai naptól pedig egy héten át ingyenesen kipróbálható a játék, így akár már a BR játékmódba is fejest ugorhatunk a héten.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.