Rainbow Six Quarantine - Bemutatták a Rainbow Six széria legújabb darabját!

Rainbow Six Quarantine - Bemutatták a Rainbow Six széria legújabb darabját!

Kooperatív lövölde lesz az új epizód.

Nagy utat tett meg a Rainbow Six széria mire elért korunk egyik legnépszerűbb kompetitív játékához, a Siege-hez. Elképesztő tömegeket mozgat meg a R6S, a Ubisoft E3 konferenciáján azonban máris bejelentették az új Rainbow Six játékot.

A Siege rajongóknak persze nem kell aggódniuk, hiszen nem a szeretett játékuk második részéről van szó, még csak nem is a kompetitív lövöldözés lesz a főszerepben. A Rainbow Six Quarantine ugyanis egy teljesen új csapat által fejlesztett, 3 fős kooperatív játék lesz, ami során két barátunkkal közösen kell túlélnünk az egyelőre még ismeretlen, de valamilyen zombi szerű lényekkel szemben.

Az előzetesben egy fertőzött karaktert láthattunk, tehát nem kizárt, hogy ránk is ez a sors vár majd a játék során. A legnagyobb meglepetés azonban az előzetes végén ért minket, a segítségünkre siető két karakter ugyanis a Siege-ből ismerős Ela és Vigil voltak. A Rainbow Six Siege operátorai tehát fontos szerepet játszanak majd a Quarantine-ben, ugyanakkor kétlem, hogy egy az egyben az átemelt karaktereket kellene majd irányítanunk. Reméljük a napokban még több részletet elárulnak majd a Quarantine fejlesztői, a megjelenésre ugyanakkor már most 2020 elején számíthatunk, PC-n, XBOX One-on és PS4-en.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!