Egészen más hangulata lesz az új Watch Dogs résznek - Bemutatkozott a Watch Dogs Legion

Egészen más hangulata lesz az új Watch Dogs résznek - Bemutatkozott a Watch Dogs Legion

Brutálisan hangulatos az új Watch Dogs.

Megmondom őszintén nekem sosem tetszett egyik Watch Dogs epizód sem. Mindkettővel tettem egy próbát, de 2-3 óra után már azt éreztem, hogy mindent láttam. Unalmas, lapos és kiszámíthatóak voltak az eddigi részek. 

Annál inkább magával ragadott a Ubisoft E3 konferenciájának kezdete, ami rögtön a Legion alcímet viselő új Watch Dogs játékkal kezdődött. A helyszín ezúttal London, bizony, "sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő...London." Nem véletlen a Blöff idézet, hiszen a meglehetősen hosszú gameplay alapján nekem egyből Guy Ritchie klasszikusa ugrott be, annak a beteg és groteszk módon vicces hangulata.

Az új stílus pedig remekül áll a Legion-nek. Főszerepben ezúttal is a DedSec csoport áll majd, céljuk pedig a bűn által uralt London felszabadítása. Ezúttal azonban nem egyetlen karakterünk lesz, mi irányítjuk majd az egész DedSec csoportot. Ahogyan a videóban is láthattuk, permadeath van a játékban, tehát ha egy karakterünk elhalálozik, akkor ő végleg meghalt, folytathatjuk a játékot egy másikkal. új tagokat is folyamatosan sorozhatunk be, a különböző karakterek pedig mind eltérő tulajdonságokkal rendelkezik majd. 

A hackelés persze továbbra is a játék gerincét képezi majd, ahogy a meglehetősen pörgős tűzpárbajok is. A Watch Dogs Legion tehát minden ami az első két rész akart lenni, csak éppen ezúttal tényleg összeérni látszik a recept. A Watch Dogs Legion 2020. március 6-án lesz elérhető PC-n, XBOX One-on, PS4-en és Google Stadián is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: uniland.co.uk

Kövess Minket!