E3 2019 - Brutális előzetest kapott az ősszel megjelenő Doom Eternal

E3 2019 - Brutális előzetest kapott az ősszel megjelenő Doom Eternal

Csak győzzük kivárni a megjelenést.

A Bethesda gondozásában megjelent Doom 2016 egyik legjobb játéka volt, ami úgy hozta el nekünk az FPS-ek királyát, hogy egyszerre volt retró és modern. Nem csoda hát, hogy idei E3 egyik legjobban várt játéka a Doom Eternal volt.

Először is kaptuk egy új előzeteset, amiből már most látszik, hogy a minőségre ezúttal sem lehet majd panasz. Pörgős, látványos és brutális, csak éppen mindezt a négyzetre emeli a 2016-os Doom-hoz képest. Ráadásul újdonságokkal is bőven meg lesz pakolva a játék, a grappling hook például kifejezetten effektívnek tűnik a harcok során. Megtudtuk, hogy a játékot 2019. november 22-én kaphatjuk majd kézhez, a gyűjtői kiadás miatt pedig már most csorog a rajongók nyála, hiszen egy felvehető Doom Slayer sisakot is találhatunk a collector's edition csomagban.

Nem maradunk persze most sem multiplayer nélkül, ám ezúttal érkezik egy új játékmód is. A Battlemode-ban mindössze hárman játszhatunk majd, egy erősen megpakolt Doom Slayer és két brutális démon, ami már csak a bemutatott videó alapján is elképesztően izgalmasnak és pörgősnek tűnik.

Ne felejtsétek, hogy a Doom Eternal 2019. november 22-én érkezik PC-re, PS4-re, XBOX One-ra, Nintendo Switchre és még Google Stadiára is. Nektek, hogy tetszett a Doom Eternal bemutatója? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!