A legjobb öt között a FURIA, ők a világ legjobb brazil csapata!

A Furia lett a legjobb brazil csapat.

Azt hiszem egy nagyon-nagyon hosszú trendet változtatott most meg a FURIA, ugyanis a FalleN által vezetett csapat több évig volt a legjobb brazil csapat, egy jó ideig pedig a világ legjobbja is. A FURIA most egészen meggyőző teljesítménnyel előzi meg, az ECS finals-ön és a DreamHack Dallas-on is rendkívül komoly teljesítményt nyújtottak.Előtte nem láttam tőlük ehhez hasonló dolgokat, illetve most két nagyon komoly versenyen értek el előkelő helyezést, amelyhez hasonlón előtte nem is indultak, úgyhogy véleményem szerint komoly kihívás lesz számukra megtartani ezt a spotot. Lehet, hogy legközelebb ellenfeleik jobban készülnek belőlük, vagy csak jó hetük volt, vagy aztán ők lesznek a következő éra, egyelőre nehéz lenne mit mondani.

FURIA eredményei, amelyek a hltv.org rankingjába számítanak

Nézzük, kikről is beszélünk. Azt hiszem azzal nem mondok újat, hogy brazilok és öten vannak. Ez a csapat nagyjából 8 hónapja van így együtt, viszont van egy 3as magja, akik már másfél éve együtt nyomják (artT, VINI, KSCERATO).

A lineup dátumokkal.

Elnézve ezeket a dátumokat, bőven várniuk kellett a sikerre, és kitartóan dolgoztak, viszont folyamatosan haladtak előre. A Katowice Major-ről már ismerősek lehetnek, habár nagy karriert nem futottak be, igazán szépen helytálltak februárban.

Nézzük hogyan is alakult a helyezésük a világban az idők során:Ezt elnézegetve nem azt látjuk, hogy hirtelen jött a siker, különösen kemény lehetett a 2018 április - november, amikor gyakorlatilag nem, hogy nem haladtak, de még hátra is léptek. Ha jobban megnézzük itt jött be a csere, vagyis az új ötödik, kis ideig . Most pedig fél éven belül, jelen pillanatban az 5. helyen, ezért is írunk most róluk.

 A brazil cs atyjával , Fallen-nel.

Mindig izgalmas egy új versenyző a trónért, kíváncsi leszek a következő versenyeikre, amelyről jelenleg fogalmunk sincs, hogy melyik lesz, a HLTV.org nem jelez semmit felőlük. Ilyen eredmények után, viszont biztos, hogy rövid időn belül kapnak meghívásokat a legjobb helyekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!