Egy hónapig ingyen játszhatunk az összes Ubisoft játékkal!

Az E3-on bejelentette a Ubisoft a Uplay Plust, ami egy hatalmas akcióval indul majd.

Meglepetésekben bővelkedett a Ubisoft E3-as konferenciája, amin a legnagyobb dobás mindenképp a Uplay Plus hivatalos bejelentése volt. A videojátékokhoz több módon is hozzá lehet jutni, amik között viszonylag kis hányadot képviselnek az előfizetéses szolgáltatások. Az EA Access és az Xbox Game Pass után a Uplay Plust lehet az, amire boldogan költhetjük majd el a megspórolt forintjainkat. "Nyitási akcióként" a Ubisoft bejelentette, hogy a Uplay Plus első hónapja mindenkinek ingyenes lesz, aki feliratkozik. Ebben az időszakban az összes Ubisoft játékot és minden DLC-t teljesen ingyen pörgethetünk, ami kihagyhatatlan mindenkinek, aki rajong a Far Cry-okért, az Assassin's Creedekért, vagy a Beyond Good & Evilért

A havi előfizetésre itt tudtok feliratkozni egy gyors regisztráció és egy érvényes bankkártya segítségével, de siessetek, mivel augusztus 15-ig él csak az akció PC-re és Google Stadiara is. Ha sikerül behúzni a "free subscriptiont", akkor szeptember 3-tól, azaz a Uplay Plus startjától, egészen szeptember 30-ig tolhatjuk majd ingyen a több, mint 100 elérhető játékot. Ha megtetszik a szolgáltatás, akkor a továbbiakban havi 15 dollárért, azaz nagyjából 4500 forintért férhetünk hozzá a programokhoz. Éves előfizetést is lehet vásárolni kedvezményesen, amiért 28 000 forintot kell egy összegben kicsengetni. A szolgáltatásról bármikor le lehet iratkozni, amit érdemes fejben tartani, mivel minden hónap első napján levonja a következő havidíjat a Ubisoft. Ez azt jelenti, hogy ha sikerült az ingyenes előfizetést behúzni, akkor október 1-jéig mondjátok le azt, különben 15 dollárral rövidül meg a bankszámlátok.

Nektek hogy tetszik a Uplay Plus?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.