Hirdetés

Zetalot, a Priest nagymester bemutatja: Villain Priest deck Legendből

Loemifar | 19/06/11 11:39
Cikk mentése

Különleges off-meta deckkel száguldott Legendbe, a világ egyik legjobb Priest játékosa, Zetalot.

Hirdetés

Ami a Warriornak Fibonacci, az a Priestnek Zetalot. Valódi nagymesterként beszélhetünk a lengyel játékosról, ugyanis nehéz találni még egy olyan kártyást, aki annyira ismerné Anduint, mint ő. Ezúttal is megmutatta, hogy miért nem szabad elfeledkezni a Priestről még akkor sem, ha épp nem találja a formáját. Mutatjuk a Villain Priestet, Zetalot különleges off-meta Legend deckjét!

Zetalot's Legend Villain Priest

Deck kód: AAECAa0GCNYK0P4C9f4Cmf8CoIAD8YADi4oD1pkDC+UE9gfTCvIM+wy98wLl9wKXhwPmiAPSiQPPnQMA

A deck névadója nem más, mint a Recurring Villain, amit eddig alig-alig lehetett felfedezni a Standard deckekben. A különleges öt manás lap egyedi Deathrattle képességgel bír, aminek köszönhetően képes újra és újra feltámadni, ha a sebzése négyre, vagy annál többre növekszik.

Ez önmagában nem kéne, hogy fenyegetést jelentsen az ellenfelek számára, ugyanis egy sima Silence azonnal keresztülhúzhatná a Priest számításait. A Villainre elpazarolt Silence-ek azonban megbosszulják magukat, ugyanis a pakli legerősebb lénye és egyik győzelmi opciója nem más, mint Da Undatakah, aki az összes baráti Deathrattle lény képességét magába szívja, így a Recurring Villain Deathrattle-jét is. Mivel Undatakah alapból nyolc támadással rendelkezik, ha nincs Silence rá, akkor mindig képes újraidézni magát, ezzel az ellenfeleket könnyedén az őrületbe lehet kergetni. 

A Half-Time Scavanger sem egy megszokott kártya a Standard Legend deckekben, azonban megvan a szerepe a Villain Priestben. Könnyedén buffolható, miközben a homályban pihen a következő körig, így plusz armorhoz juthatunk addig, amíg az ellenfél nem dönt úgy, hogy minden erejét beveti az elpusztításának érdekében. 

A pakli összességében a minél többször kipakolható és feltámadó Da Undatakahra épít, miközben próbál túlélni az agresszív ellenfelek ellen. Kifejezetten szórakoztató és érdekes verziót rakott össze Zetalot a jelenlegi Standard meta leggyengébb hőséhez.

Nektek tetszik a fenti változat?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?