Hirdetés

5 változtatás, amit látni szeretnénk a 9.12-es frissítés során

Koni | 19/06/11 16:31
Cikk mentése

Íme 5 olyan változtatás, amit szeretnének a játékosok látni a 9.12-es frissítés bejövetelével.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a 9.12-es frissítés életet fog lehelni egy pár régi és gyenge hősbe. A Riot változtatásai a PBE szerveren megmutatják mik is lesznek az újdonságok, de van itt pár dolog, amit szeretnénk ha bekövetkezne a következő frissítés során.
 

Mordekaiser rework

Mordekiaser még 2010-ben került be a játékba, és azóta nem is nagyon változtattak rajta semmit. Ígéretes átdolgozás érkezik a Vas Szellemre, új fényes páncél és interaktív játékstílus. Az átdolgozás már bent van PBE-n, szóval ha csak nem történik valami nagyon nagy probléma az utolsó napon, akkor a holnapi frissítéssel érkezik is.

Yuumi buff és bug fixek

Yuumi teljesen egyedi játékstílust kínál, ami a kommunikációs képességünket a tetőfokra emeli. Már sokkal jobban szerepel, mint amikor bejött, de még mindig csak 45-47% a győzelmi aránya, arról nem is beszélve, hogy játékot megszégyenítő hibával rendelkezik a karakter, melynek köszönhetően a torony nem sebzi és bármikor szabadon bemehet társával együtt az alá. Reméljük ezt a hibát is minél hamarabb orvosolják.

VFX reworkök

Amumu, Lulu, Tryndamere és Ziggs nem teljes átalakítást kapnak mint Mordekiaser, de megszépítik a képességeiket. Ez egy kicsit frissebb érzést kínálhat majd számunkra ha velük játszunk vagy akár ellenük. Amennyiben semmilyen bökkenő nem jön közbe, holnap ezekkel a frissítésekkel is találkozhatunk.

Kisebb reworkök

Több infó alapján tudhatjuk, hogy Malphite W képessége, a Brutal Strikes nyugdíjba vonul, ifjabb társa váltja majd fel, a Thunderclap. Hasonló változtatások érkeznek Wukongra, Ryzera és Teemora, de egyelőre úgy tűnik, hogy hiába várunk már rájuk egy ideje, még egyik sem kívánkozik a 9.12 során érkezni.

Support item Tweaks

A support tárgyak rendszerességgel rossz helyen végzik - nevezetesen solo ösvényeken. A LoL közösség tagjai rengeteg kérdést tettek már fel a Riotnak, de nem úgy tűnik, hogy bármilyen változás is bekövetkezne a 9.12 során.

Úgy tűnik, hogy jó kis frissítésre számíthatunk a 9.12-es frissítés megjelenésekor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hermangabor 3 hónapja
    ????
    0 0 Válasz
  • Horytnica 3 hónapja
    Morde rework... jól gondolta ezt a riot? Mi a ***ért még egy olyan karakter amihez közel se lehet menni? Mik azok a távolságok? nem elég hogy rohadt messze elérnek a képességei még nagy területet is lefednek, ennyi erőből nyugodtan egy full ösvényt lefedő értékeket is adhattak volna neki. Esküszöm amihez ezek hozzányúlnak annak akkora dmg-je lesz hogy runaterra megreped tőle. Aki/akik ezeket csinálják nyugodtan lescerélhetnétek már a picsába.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?