"MsN egy nagyon tehetséges és intelligens srác, megérte megpróbálni vele" - fleav-vel beszélgettünk a BP5 győztes meccse után

Bejutott a SEC rájátszásába a Budapest Five!

Hét héten át zajlott a Southeast Europe Championship (Délkelet-európai Bajnokság), azaz a SEC kilencedik szezonjának alapszakasza, ahol a régió legerősebb csapatai küzdöttek meg egymással, köztük a hazai Budapest Five is. Nem indult jól a szezon gabessonéknak, de végül sikerült összekapni magukat és tegnap utolsó alapszakaszbeli meccsüket is megnyerve tovább jutottak a rájátszásba.

Volt néhány nehezebb meccse a srácoknak, ami nem is sikerült túl fényesen, de összességében 8 győzelemmel és 6 vereséggel ott vannak a négy fős rájátszás mezőnyében. A 400 eurós díj már garantált, de azért gyanítom a BP5 játékosai is jobban örülnének a 2000 eurót érő első helyezésnek, a presztízsértékről nem is beszélve. Nem lesz azonban könnyű dolguk, hiszen első a BPro és a BLUEJAYS is nagy falatnak bizonyult az alapszakaszban, a bolgár FATE eSports ellen pedig 1-1-et sikerült kiharcolniuk.

"Mint kiderült, 6 nyert pályával is tovább jutottunk volna, de azért azt hittük ez kell, küzdöttünk és nyertünk szóval jó volt. A csoportelsővel játszunk majd, hétfőn. Felkészülünk rá, és minimum egy izgalmas meccset szeretnénk." - árulta el nekem gabesson.

De a tegnapi, RedFear Esports elleni győzelmük után fleavet is elkaptuk egy interjú erejéig, aki azt is elárulta többek között, hogy miért pont a nagyon fiatal msN mellett tették le a voksukat.

Nézd meg esporthuCS SEC S9 - Budapest Five vs RedFear eSports - fleav interjú című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Ne felejtsétek el, hogy hétfőn máris indul a rájátszás, ahogyan eddig is, úgy ismét a Magyar Esport TV dedikált CS:GO csatornáján követhetitek majd a meccseket. Reméljük minél több magyar siker születik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!