Bemutatkoznak a Taktikus csapatharc cuki kis legendái

A Taktikus csapatharc jó fogás lehet a Riot Games számára, ha jól közelítik meg a dolgokat.

Amióta bejelentették a Taktikus Csapatharcot, azóta körülötte forog szinte minden. Van, aki a Nexus Blitzet hiányolja inkább, és azt várná vissza, ellenben most ez van, ezzel kell beérnünk, nézzük a dolgok jó oldalát.
A Taktikus csapatharc kiszakít minket a hétköznapi meccsekből, legyen az akármelyik pályán. Azon kívül nagy eséllyel ezt is űzhetjük majd barátainkkal, szóval a szórakozásunknak semmi sem szabhat határt továbbra sem.

De mi is az a Taktikus csapatharc? Ha lemaradtál volna keddi összefoglaló cikkünkről, akkor alább pótolhatod azt.

Mi most azonban ugorjunk egyből a lényegre. Minden körben a játék feldob 5 egységet, amiknek általában különböző ára, faja és kasztja van. Természetesen feldobhatja ugyanazt az ötöt is, hisz a szerencsefaktor leginkább itt ütközik ki. Három ugyanolyan egység összegyűjtése után egy két csillagos lesz belőlük, aki erősebb és három helyett csak egy pozíciót foglal az asztalunkon. Ha hármat sikerül összegyűjteni a két csillagosból is, akkor abból három csillagos lesz, amit már nem fejleszthetünk tovább, ellenben hatalmas előnyt nyújt az ellenfeleinkkel szemben, hiszen erősebb és több életerővel rendelkezik, mint mások.

Minden egység rendelkezik legalább egy fajjal és kaszttal. Mindezek szinergiákat hozhatnak létre, ami erősebbé, gyorsabbá teheti egységeinket vagy éppen varázs/páncéltörést ad a fajok képviselőinek. Persze ennél sokkal bonyolultabb megismerni minden szinergiát és rájönni, hogy ki, kivel működhet jól, de mivel a Taktikus Csapatharc pontos szinergiái még ismeretlenek, ezért ezzel nem foglalkoznánk bővebben.

Képeket azonban már kaptunk a társakról. Ők lesznek a valaha látott legfélelmetesebb kis legendák, akikkel az oldalunkon harcolhatunk! A teljes galéria, az összes kis segítővel az alábbi képre kattintva érhető el.ereiTi várjátok már a legújabb játékmódot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!