"Egyszer úgyis eljön a pillanat, amikor ki kell, hogy rúgjanak!" - GeT_RiGhT interjú

Visszavonulásáról és terveiről beszélt a CS legenda az ECS döntő után.

Kiábrándító lehetett az NiP csapatának miután az ECS európai divíziójában első helyen zártak, hogy az offline döntőben csúnyán elvéreztek. Ennek persze az is betudható, hogy dennis helyett edzőjük, pita ugrott be. A csapat legismertebb arca, GeT_RiGhT adott interjú a DBLTAP riporterének, aki visszavonulásáról és jövőbeli terveiről kérdezte.

AZ ECS nem ment valami jól az NiP számára, bár az is igaz, hogy az edzőtöknek kellett beugrania, mert dennis nem tudott részt venni az eseményen. Mégis, voltak idők, amikor edzővel is igen jól ment.

Azt hiszem, hogy mindent megtettünk, amit lehetett. Nem gondoltuk túl a játékot. Amikor megtudtuk, hogy dennis nem jön velünk, akkor elméláztunk egy amerikai beugrón is. Természetesen ez az eredmény nagyon idegesítő és kiábrándító. Az utolsó pályán, amit játszottunk 16-14-re nyert a Vitality, mert nem volt nálam defuse kit. Megszerezhettem volna a hosszabbítást, de nem volt meg a győztes mentalitásunk.

Óriási ikon vagy, egy legenda, de mégis meddig bírod még ezt a hajtást, ezt a szoros menetrendet?

Nehéz kérdés, de ha őszinte akarok lenni, még addig szeretnék játszani, ameddig csak lehet. Ugyanakkor egyre idősebb leszek és lassan más dolgokra is gondolnom kell. Például, hogy mit fogok csinálni ezután. Egyszer úgyis eljön a pillanat, amikor ki kell, hogy rúgjanak. Szeretnék minél több mindent adni még ennek a szervezetnek, szeretem a csapatom, 7 éve játszom itt. Vissza akarok kerülni a csúcsra mielőtt saját magamtól lépek ki. Egyelőre az emberek boldogok és elégedettek ahogyan játszom.

forrás: hltv.org

Van a Wall Street farkasában egy jelenet, amiben a főszereplőnek szorul a nyaka körül a hurok, de ő mégsem száll ki.

Ha nekem eljön az a pillanat, akkor én ki fogok szállni. A Counter-Strike 20 éve meghatározó része az életemnek, egyébként pont mostanában volt az 20. évforduló is. Sok tekintetben régi motoros vagyok, de még fiatalnak és frissnek érzem magam. Szeretek utazni, szeretek játszani. Bennem van még jó pár év!

Mi az, amit még el akarsz érni?

Ebben az évben a legjobbak kihívói kell legyünk, tehát elődöntős csapattá kell válnunk. Ez egy jó és elérhető cél. A versenyszféra a CS-ben manapság igazán kemény. Egyelőre messzinek tűnik ez a cél, de szeretném, ha a következő 3-4 versenyünkön legalább az elődöntőig eljutnánk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!