Egyik napról a másikra csapat nélkül maradt a Ghost

Egyik napról a másikra csapat nélkül maradt a Ghost

Tegnap még a világ 20. legerősebb csapata voltak, mára szinte teljesen feloszlottak.

Bár az NA egyre messzebb került az európaitól, vannak azért olyan amerikai csapatok, ahol a földrész legjobb játékosai játszanak és sikerül is eredményeket elérniük. Elsőként persze rögtön a Liquid juthat eszünkbe, hiszen a csapat jelenleg is a HLTV ranglista tején csücsül. Őket követi az NRG, majd a Ghost Gaming az amerikai csapatok sorrendjében, igaz utóbbi nehezen nevezhető most csapatnak.

Négy játékosuk, steel, koosta, neptune és freakazoid, de még az edzőjük, JamezIRL szerződése is lejárt a napokban, ők pedig nemes egyszerűséggel úgy döntöttek, hogy nem is próbálják meghosszabbítani azt.

Joshua "steel" Nissan azt is elmondta a HLTV-nek, hogy a csapattól távozó összes játékos önszántából hagyta el a Ghost kötelékét, és együtt sem igazán akarnak a jövőben játszani. Matthew "WARDELL" Yu ugyanakkor továbbra is a Ghost játékosa, mivel ő volt az egyetlen aki tavaly több, mint egy évre szóló szerződést írt alá. Az ex-Ghost legnagyobb eredménye a 2018 augusztusában elért 3-4. hely a ZOTAC Cup Masters-ről, illetve az, hogy az ESL Pro League nyolcadik szezonjának döntőjébe is bejutottak, ahol 7-8. helyen végeztek. 
A Ghost így nincs könnyi helyzetben, hiszen feltehetőleg az amerikai felállásnál szeretnének maradni, ugyanakkor nehéz most tehetséges és szabadon igazolható játékosokat mondani. Nem is olyan régen hasonló esett történt a Rogue csapatával is, igaz ott a szervezett döntött, úgy, hogy a sikertelenségek miatt kilépnek a CS:GO világából. Reméljük a Ghost nem fog idáig eljutni, kár lenne veszni hagyni a HLTV ranglistán elfoglalt 20. helyüket. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!