Egyértelmű WH vagy pusztán véletlen? - Megérkezett az év leggyanúsabb lövése egy finn profitól

Egyértelmű WH vagy pusztán véletlen? - Megérkezett az év leggyanúsabb lövése egy finn profitól

Valószínűleg hirtelen mindenki azt mondja, hogy ilyen nincs, csak a mesében.

Senki sem örül ha csalóval találkozik egy meccsen, még akkor sem ha random csapattárs az, és így borzasztó könnyen sikerül megnyerni a meccset. Felsőbb szinteken pedig kifejezetten nagy balhé szokott lenni, ha valakiről kiderül, hogy csalást használ. Nem mondom, hogy a következő videóban látható finn játékos biztosan csalt, érdemes megnéznünk mi is történt pontosan.

Juho "juho" Lampinen neve azoknak lehet ismerős, akik követik a finn CS-t, és itt nem csak Finnország legerősebb csapatára, az ENCE-re gondolok, hanem az olyan együttesekre is, mint a HAVU vagy a SuperJymy. Juho mindhárom csapatot megjárta már, jelenleg pedig a cats nevű, baráti mixben játszik. Tegnap például a LOOT.Bet Smack My Beach selejtezőben játszottak, amit sikerült is eredményesen zárniuk, hiszen továbbjutottak a fő eseményre. A dán Ambush elleni meccsen láthattuk tőle a fenti mozdulatot, ami elsőre több, mint gyanús, viszont nagy valószínűséggel van rá magyarázat.

Méghozzá a szerencse, pontosabban a színtiszta véletlen. Bár nagyon úgy tűnik, mintha az aimlock rántott volna egyet a célkeresztjén és a pálya másik végén menteni igyekvő játékosra lőtt volna rá, sokkal valószínűbb, hogy ezt pusztán véletlenül adta be. Hamar nagyon népszerű lett Redditen a videó, megjelent alatta számos bizonyíték, amik szerint egyszerűen lehetetlen, hogy ilyen távolságból ennyire pontosan működjön a cheat. De ha a videós ellenbizonyíték nem lenne elég, akkor Platinum Cheats alapítója is megjelent a hozzászólások között, aki szintén elmondta, hogy ilyen távolságból egyszerűen sem a wh sem az aimlock nem működik.

A finn játékos tehát tudván, hogy az utolsó ellenfél inkább menti a felszerelését random lövéseket adott le, amikből az egyik hatalmas szerencsével pont a T játékos feje felé repült. Ugyanakkor mások szerint juho-nak nem ez az első eset, hogy hasonló gyanús esetbe keveredik, szerintük ez a videó is mutatja, hogy illegális programok segítségével játszik a finn.

Mit gondoltok, valóban csalhatott juho?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!