A DreamTeam edzője megépítette a legkevesebből kihozható legjobb TOTS csapatot!

A DreamTeam edzője megépítette a legkevesebből kihozható legjobb TOTS csapatot!

Ugyan a Ligue 1-hez még nem érkezett meg a szezon legjobbjaiból álló keret, de a DreamTeam edzője már most összerakta a legköltséghatékonyabb TOTS csapatot a FIFA19-ben.

A Team of the Season teljes kollekciója még nem érkezett meg, ugyanis a francia bajnokság kiválóságai még nem érkeztek meg (június 16-án adja ki az EA). Ettől függetlenül azért azt lehet mondani, hogy rengeteg remek labdarúgónak a lapja található már így is a játékban, akik közül lehet bizony válogatni. Az biztos, hogy a top futballisták ára jócskán meghaladja a legtöbb játékos virtuális pénztárcájának kapacitását, de azért rajtuk kívül is lehet szemezgetni. Fully, a DreamTeam edzője, most összeállított egy olyan csapatot TOTS lapokból, ami jelenleg a legolcsóbbnak mondható - ez a kezdő Xboxon és PS4-en is kihozta 1.3 millió coinból -, mégis taktikától és stílustól függetlenül elég erős. Ha tehát a nyárra még utoljára összeraknál egy együttest és igyekeznél ezt spórolás mellett megtenni, akkor ez a cikk neked való.

Ez a kezdő 11 egy kisebb megkötéssel még a 100-as chemistry-t is elérhető:

Támadósor és középpálya

LW – Rafa (176 cm)

"Tudom, hogy a jelenlegi meta a flick up crossról (felkapod és a hosszú felé íveled) szól, ami egyértelműen a magasabb játékosokkal működik igazán. Ebben a TOTS kezdőben pedig nem feltétlenül a hórihorgas futballistákból válogattam, mivel az elsődleges szempont az áruk volt. Rafa átlagos magassággal rendelkezik, viszont pokoli gyors, jól lő, 4 csillagos skillel rendelkezik, és a gyengébbik lábát is remekül lehet használni. Egy igazán veszélyes támadó."

ST – Felix (180 cm)

"Elképzelhető, hogy nem a Benficaban látjuk már jövőre, hiszen nagyszerűen játszott idén. Mindkét szélen szuperül képes teljesíteni. Szintén nem a legmagasabb, de ő is szélvész és baromi jókat lehet vele lőni távolról is. Tesztelhetjük vele az ellenfél kapusát. A 96-os agility pedig sokat segít a villámgyors lefordulások esetén."

RW – Pizzi

"Ahogyan azt korábban említettem elől nincs sok magas labdarúgó. Viszont Pizzi remekül működik itt, mert jól kapcsolódik Felixhez és Fernandeshez."

CM – Fernandes

"Nagyszerű kártyája ez a játékban. Gyors, és a lövés, cselezés, valamint a passz értékei is pazarok. Négy csillagos skillel rendelkezik, és ezért az árért kihagyhatatlan. Az előre és hátra játékban is kiváló."

CM – Demirbay

"Egy másik mindenre alkalmas CM, kedvező áron. Ha védekezni kell vagy támadni, mindkét esetben ügyesen látja el a feladatát és még a kapu előtt is hasznát vehetjük, bár ha javasolhatom ne vele próbáljuk meg befejezni az akciót."

CM – Kampl

"Tuti, hogy vannak nála jobb középpályások a játékban, viszont jelenleg ő 60 ezer coin körül elhozható és már csak a chemistry miatt is tökéletes választás. Persze, ha össze tudunk még egy "keveset" kaparni, akkor érdemesebb Havertz-et megszerezni."

Védelem

A védelemnél az elsődleges szempont viszont már a magasság volt az ár mellett. Természetesen vannak jobb opciók, akik gyorsabbak például, de az ívelgetős meta miatt ezzel a négyessel nagyszerűen meg tudjuk oldani a defenzív játékot is.

Almeida (186 cm)

Halstenberg (188 cm)

Sule (189 cm)

Felipe (192 cm)

"Általában Tah az igazi partnere Sule-nek, de Tah-t egy SBC-ben lehetett megszerezni, ami már nem elérhető a játékban."

Kapus

Trapp

"A 95-re értékelt hálóőr egy szolíd megoldást nyújt. Nem lesz gond a védéseivel, és a chemistry miatt egy jó láncszem."

Menedzser

Ha egy portugál edzőt választunk egy Bundesliga itemmel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy megmarad a 100-as kémiánk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!