Mindeközben Wildban: SN1P-SN4P OTK kombinációval támad a Warlock

Mindeközben Wildban: SN1P-SN4P OTK kombinációval támad a Warlock

A legendás mech lappal őrületes dolgokat lehet művelni a játékmódban. 

SN1P-SN4P érkezése rendesen megkavarta a dolgokat a Hearthstone Wild játékmódjában, mivel a mindenki által megkapott mech igencsak OP ott. A Warlock különösen ki tudja használni a lapot és már meg is született több OTK pakli is, amikkel szédületesen undorító dolgokat lehet művelni, ha az RNG istenei is mellettünk állnak. Az alábbi videóban tökéletesen prezentálva van, mekkora problémát is jelent SN1P-SN4P Wildban. 

A videóban szereplő lista egyébként egy Mechlock, ami nagyrészt ugyan a SN1P-SN4P OTK kombináció köré épül, a komponensek miatt viszont anélkül is életképes és nagyon hasonló stratégia kell hozzá, mint egy Zoo paklihoz. Vessünk is egy pillantást az összeállításra!

Wild Zoo Warlock

Kód: AAEBAf0GBpwC+g6MgAOggAOPggOftwMM+wGKBskH+AfECJQPghCFEK0Q8tAC9v0CiYADAA==

A HSReplay adatai szerint a pakli jelenleg 1300 meccs után 56%-os győzelmi aránnyal rendelkezik, ára pedig 7740 varázspor. A taktika gerincét adó OTK-hoz leghamarabb a negyedik körben kezdhetünk hozzá, és először a Summoning Portalnak kell kikerülnie, ami 2 manával olcsóbbá teszi a lényeinket. Ezt követően a Mechwrapper kell hogy következzen, ami további kedvezményt rak a mech lapjainkra, így a SN1P-SN4P már nulla manába kerül és az Echo passzív miatt a végtelen mennyiségben kirakhatjuk. A Magnetic képesség miatt a lényt többszörösen is egymásra rakhatjuk, egy, vagy több óriási testet kreálva a pástra. A művelet egyébként abban az esetben minősül OTK-nak, ha a negyedik körben van kint egy támadó képes mech lényünk, plusz egy coinunk, hogy kiférjen a Portal és a Wrapper. Természetesen a kombó összehozásához nem kis RNG kell, de a statisztikák alapján megéri kockáztatni, mert bőven 50%felett van a pakli winrate-je. Ha kíváncsiak vagytok egyébként, hogyan is alakul a Wild játékmód metája, fussátok végig az alábbi cikkünket.

 

Ti használjátok egyébként SN1P-SN4P-et valamelyik paklitokban? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!