Yuumi gyengítése félúton erősítéssé változott

Yuumi gyengítése félúton erősítéssé változott

A kis macska élni és virulni fog a 9.12-ben is.

A tegnap délelőtti órákban megérkezett a 9.12-es frissítést, amit leginkább Mordekaiser megérkezésével és a Yuumi nerffel tudnánk nektek beharangozni.

Bár pontos statisztikák még nem érkeztek a 9.12 frissítésről, nagyon úgy néz ki, hogy ezek a gyengítések szinte semmi sem érnek majd, mivel az egyetlen buff nemhogy kiegyensúlyozza, de még meg is erősítheti Yuumit a jó kezekben. Nézzük is meg, hogy pontosan mit változtatott rajta a Riot:

Yuumi passzívja, a Karmolunk és védünk mana visszatöltése 40-160-ről 30-160-ra változott, szintén az 1-18. szinten. Pajzsának értéke 80-360 (+0,4 varázserő) értékről 80-300 (+0,3 varázserő) értékre csökkent.

Q képességén, a Kóborló lövedéken egy hibajavítást eszközöltek, melynek köszönhetően immár a lövedék megfelelően jelenik meg a kurzor irányában.

W képessége az Örök barátok! is megváltozott. Az ellenfelek mostantól asszisztot szereznek, ha megsebzik azt a hőst, akihez Yuumi csatlakozott. Kijavították azt a hibát, amely miatt Yuumi véletlenül lecsatlakozott, amikor egy hatótávolságán kívüli másik hőshöz próbált csatlakozni. Ezen felül frissítették a megosztott adaptív erőt, mely immár 5/7/9/11/13 fix adaptív erő (+ a csatlakozott szövetséges adaptív erejének 4/7/10/13/16%-a) a korábbi 5/9/13/17/21% helyett. Végezetül Yuumi rohamozása immár bármilyen bénító tömegirányító hatással megszakítható.

Ami pedig a legfontosabb: 432 életerő helyett 480-cal kezd a meccs legelején.

A rengeteg nerf mellett a legutolsó sor az, ami igazán számít nekünk, mivel az nem csak kiegyensúlyozta a változtatásokat, de könnyen lehet, hogy még apró buffot adott a jelenleg legpopulárisabb hősnek. A meccsek majdnem 13%-ban jelen van, míg 4,1%-ban kitiltják. A győzelmi aránya viszont még mindig borzasztó, ugyanis a 46%-ot sem éri el, de mindez valószínűleg azért lehet, mert túl sok tapasztalatlan játékos próbálkozik egy olyan hőssel, amihez komoly odafigyelés szükséges. A korai játékrészben kapott plusz HP-val az ügyes Yuumi játékosok mostantól könnyedén poke-olhatják az ellenfeleket és sokkal kevesebbszer kell ráakaszkodniuk alsó ösvényen játszó társukra. Mindez persze csak elméletben működik, hisz még nem tudunk pontos adatokat a frissítés óta, de a következő napokban kiderül, hogy sikerült-e jó döntést hoznia a Riotnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!