Hirdetés

Három magyar győzelem is született, hála a Nice Gaming, az ex-HoP és a Salamander csapatainak

Sziky | 19/06/14 14:45
Cikk mentése

A Winners League sajnos nem jött össze, de ESEA-ban szépen szereplünk.

Hirdetés

Tegnap sem maradtunk magyar meccsek nélkül, szurkolhattunk az N6- Nice Gaming, az ex-HoP és a Salamander Gaming Gaming csapatainak is. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzük hogyan szerepeltek magyar játékosaink a tegnapi nap folyxamán, legyen szó akár ESEA Main vagy Advanced, akár Winners League meccsről.

N6 - Nice Gaming

Sebiék két meccset is játszottak tegnap, hiszen megkezdték menetelésüket a Winners League rájátszásában, utána pedig még az ESEA európai Main divíziójában is lenyomtak egy mérkőzést. Sajnos a Winners League nem sikerült túl jól a csapatnak, a Top30-vel kezdődő rájátszás első körében elveszítették meccsüket, így számukra véget is ért a Winners League második szezonjának Main divíziója. Ellenfelük a spanyol EXILE volt, akik ellen a 16-9-re veszített Dust2 után még vissza is hozhatta volna a meccset az N6, de a végletekig szoros második pályán, Train-en pont a legfontosabb, utolsó körökben tért magához a spanyol csapat. Brutális CT oldalt ment az N6, 13-7-ről zárkóztak fel, azonban 14-14-nél a spanyolok kiharcolták maguknak a győzelmet.

A csapat ESEA Main mérkőzése már sokkal jobban sikerült. Az angol MachineSoldiers ellen játszottak, Mirage-on és 16-12-re meg is tudták nyerni a meccset. Az ESEA európai Main divíziójából a legjobb 8 csapat jut egyel feljebb az Advanced ligába, az N6 jelenleg a 49. helyet foglalja el a 102 fős mezőnyben, 7 győzelemmel és 7 vereséggel a hátuk mögött.

ex-HoP eSport

Tegnap már nem is HoP névvel játszottak torzsiék, hiszen a napokban a teljes felállás elhagyta a csapat kötelékét. A játékosok elmondása szerint egyszerűen széthullott a csapat, keveset játszanak együtt és már csak a folyamatban lévő ligákat szeretnék befejezni. Tegnap már Looking for Org néven játszottak, ellenfelük pedig az orosz Team Unique volt, akiket 16-14-re meg is vertek Inferno-n. 

Salamander Gaming

Szintén az ESEA európai advanced divíziójának keretein belül játszott tegnap a Salamander, akik ugyancsak győztesként zárták meccsüket. Ellenfelük a dán Boys Brigade volt, akiket Train-en sikerült lemosniuk a pályáról, 16-5-ös végeredménnyel. Flashéknek nagyon fontos győzelem volt a tegnapi, hiszen a rájátszásba a legjobb 32 csapat jut majd tovább, és amíg torzsiék biztonságban érezhetik magukat a 19. helyen, addig a Salamander csapatának még előrébb kell jönni a jelenlegi 36. helyükről. Három meccs vár még rájuk, szóval közel sem lehetetlen számukra sem elérni a rájátszást. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?