Device ötleteket kért a Major aláírásával kapcsolatban, percek alatt szétszedték a trollok

Device ötleteket kért a Major aláírásával kapcsolatban, percek alatt szétszedték a trollok

Szegény device nem köszönte meg amit kapott.

Tűkön ülve várjuk már a StarLadder Major kezdetét, addig is kénytelenek leszünk beérni az egyébként meglehetősen erős csapatokat felvonultató Minorokkal. A játékosok is gőzerővel készülnek 2019 utolsó Major tornájára, lassan pedig itt az ideje, hogy leadják aláírásukat az új matricájukra. Már aki persze már most biztos, hogy ott lesz majd Berlinben. 

Az Astralis játékosai például ilyenek, bár az utóbbi hónapok eredményei után, nem hiszem, hogy teljes nyugodtsággal és magabiztossággal várják a versenyt. A dánok AWP-s játékosa, Nicolai "device" Reedtz Twitteren kérte meg követőit, hogy adjanak neki ötletet a következő matricájához, de gyanítom nem köszönte meg amit kapott. Persze akadt egy két normális ötlet is, van aki azt mondta, hogy írja alá a polgári nevével, ne a CS:GO-s felhasználó nevével, ami egyébként nekem is egy szimpatikus ötlet. A legtöbben azonban azonnal lecsapták a magas labdát és viccesebbnél viccesebb ötletek születtek.

Az ENCE logóra tervezett aláírás és a dev2ce még csak a szolidabbak közé tartozik.

Van aki a BLAST Pro Series versenyek stílusában képzeli el device új matricáját, utalva ezzel arra, hogy az Astralis hónapok óta csak BLAST Pro versenyekre jár.

Akadt viszont egy olyan ötlet is, amit nem feltétlen mutatnék meg itt nektek (leginkább DickStacy jutott eszünkbe róla), de device Twitter bejegyzése alatt mindent megtaláltok. Érdemes végigpörgetni, vannak nagyon vicces ötletek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!