Visszatérhet a patkánykirály? - smooya máris kapott néhány ajánlatot

Visszatérhet a patkánykirály? - smooya máris kapott néhány ajánlatot

Hamarosan új csapatban láthatjuk majd smooya-t?

Owen "smooya" Butterfield majdnem pontosan egy évvel ezelőtt mutatkozott be a BIG színeiben és szinte egy csapásra a profi mezőny legmegosztóbb játékosa lett. Tehetségét már a BIG előtt, az Epsilon eSports csapatában is megmutatta, vitathatatlan, hogy hosszú idő óta ő a az egyik legerősebb brit játékos, harsány, néha talán túlságosan modortalan és szabadszájú viselkedése azonban sokaknak nem tetszett.

Tíz hónapot töltött a BIG színeiben, aztán egyszer csak, szinte a semmiből jött a hír, hogy smooya már nem tagja a kezdő ötösnek, később azt is megtudtuk, hogy saját maga döntött úgy, hogy egyfajta önkéntes száműzetésbe vonul, mivel semmilyen téren nem volt megelégedve a teljesítményével. Hónapokig csak beugróként láthattuk őt egy-egy meccsen, játszott például a Renegades színeiben is. Most viszont valami, elindult és komoly esélye lehet smooya visszatérésének.

Saját maga árulta el, hogy több csapattól is kapott már megkeresést. A méltán híres DonHaci pedig ezúttal is egy kis háttér-információval szolgált még a történethez, állítása szerint a brit AWP-s kivásárlási ára 30 ezer Font körül mozog. Smooya ugyanis jelen pillanatban is a BIG-hez tartozik inaktív státuszban, így aki őt szeretné leigazolni, annak a csapatot is meg kell keresnie.
A 30.000 Font körüli összeg egyébként meglehetősen alacsonynak számít. Egyrészt smooya még a mai napig az egyik legtehetségesebb játékos, aki hosszú idő óta nem bizonyíthatott, másrészt pedig ettől sokkal nagyobb összegek szoktak repkedni, egy-egy átigazoláskor. NiKo-ért például fél millió dollárt fizetett a FaZe, Snax rövid mouz pálya futása 290 ezer dollárjába került a csapatnak, Magisk távozása miatt pedig 150 ezer dollárt fizetett az Astralis az OpTic-nak.

Mit gondoltok, milyen csapatban térhet majd vissza smooya?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!