"Mindig is egy dolgot akartam a V4 óta" - Interjú Gabinho-val, az Ajax legújabb játékosával

Még a történések hatása alatt kerestük meg Gabinhot.

Tegnap éjjel robbant a bomba, hogy Szirtesi "Gabinho" Gábor megnyerte a Ziggo eBattle FIFA versenyét és ezzel egy éves szerződést is kapott az Ajaxhoz. Erről kérdeztük most, miután kipihente a 'megpróbáltatásokat'.

Mostanában eléggé radar alatt voltál, plusz a playoff se jött össze, így mondhatni a semmiből jött az Ajax versenye. Másfél hónapja volt egy selejtező, mi történt onnantól, mesélj egy kicsit erről!

Először az Ajax Twitter oldalán láttam meg a hirdetésüket még tavaly Decemberben. Miután nem sikerült az utolsó kvalifikáció a Global Seriesben úgy voltam vele, hogy egy próbát mindenképpen megér ez a verseny, hiszen nem volt kicsi a tét. Áprilisban ezért jelentkeztem is az egyik selejtezőre, amit sikerült is megnyernem. Utána volt még egy havi és egy nagy play-off, ahol sikerült a legjobb négyben végeznem és így utazhattam Amszterdamba.

Te vagy az első magyar új hullámos FIFA játékos, aki nemzetközi klub színeiben játszhat. Milyen érzés a hazádat és az új klubodat képviselni?

Még mindig nem sikerült teljesen feldolgozni, hogy mi történt velem tegnap. Mindig is egy dolgot akartam a V4 óta, egy klubot képviselni és, hogy az első klubom pont az egyik legnagyobb európai csapat legyen... Még mindig nem találok szavakat.

Mi vár rád most, hogy hivatalosan is az Ajax játékosa lettél? Mi jár a győzelemhez? Mivel fog támogatni a csapat?

A győzelemhez egy 12 hónapos profi szerződés jár az Ajaxtól és a klub segíteni fog abban, hogy a közösségi média oldalaim növekedjenek.

Mik a személyes céljaid a jövőre nézve most, hogy profi klubot képviselsz?

A céljaim továbbra se változnak, ott szeretnék lenni a jövő évi playoffban és remélhetőleg a vébén is, illetve hatalmas élmény lenne esetleg az Edivisie-n vagy a klub vébén az Ajaxot képviselni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!