Újabb magyar játékos igazolt külföldi csapatba!

Újabb magyar játékos igazolt külföldi csapatba!

Újabb magyar LoL-os próbálhatja ki magát nemzetközi vizeken!

Aki figyelemmel követi a magyar League of Legends e-sport történéseit, annak nem kell bemutatni Török Mátét, ismertebb nevén Meightet. A WiLD by Lagardère Sports mezében hazai és nemzetközi versenyeken is megmutatta Meight, hogy miért tartják a régió egyik, ha nem a legjobb midesének. A Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság döntőjében végül vereséget szenvedtek a Team Plague-től, de az ezüstérem is szépen csillogott Meight nyakában. Láthattuk őt a SEC 7. szezonjában, ahol az eddigi legnagyobb nemzetközi magyar siker is összejött, mivel a WiLD diadalmaskodott a döntőben a WLG felett. Az EBL 4. szezonjának alapszakaszát megnyerte a WiLD, Meight magabiztosan húzta be a legtöbb MVP-t a Vadak csapatából, azonban a rájátszásban pont az a Crvena Zvezda állította meg Meightéket, ahova végül eligazolt a magyar profi.

 

A CZV az egyik legnagyobb múlttal rendelkező szerb csapat, akik Meight mellé behúzták a legutóbbi EBL MVP-jét, a régió talán legjobb dzsungelesét, DoubleAimet is. Kezd összeállni egy olyan nemzetközileg is nagy nevekből álló csapat, ami bőven odaérhet az EU Masters legjobbjai közé, vagyis minden esély megvan rá, hogy Európa második legerősebb ligájában találkozhassunk egy újabb magyar játékossal. Meight még mindig csak 19 éves, hatalmas jövő áll előtte.

Nem csak a WiLD, de egész Magyarország büszke lehet Meightre, aki előtt ezzel az igazolással új kapuk nyíltak meg. Természetesen mi is figyelemmel követjük Meight külföldi pályafutását, de mielőtt még bemutatkozna a Crvena Zvezda mezében, még van hátra néhány meccse a WiLD csapatában. Nem is akármilyen mérkőzésekre készülhetnek a Vadak, ugyanis ma este 20:00-tól jön a SEC 9. szezonjának felső ági döntője, ahol az ASUS ROG Elite, az előző EBL győztese lesz az ellenfelük. Szurkoljunk Meightnek és a WiLD-nak, hogy tornagyőzelemmel búcsúzzanak el egymástól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!