Vajon jó lenne tudni előre, hogy milyen Tekintély kiadású kinézetek fognak jönni?

Vajon jó lenne tudni előre, hogy milyen Tekintély kiadású kinézetek fognak jönni?

Mindenki szereti a különleges kinézeteket, de vajon a Tekintély kiadásúak megérik a sok befektetett időt és energiát?

Ha megvettétek a nem rég megjelent MSI Trials belépőt, akkor lehetőségetek volt 100 Tekintély pont beszerzésére, mindössze annyit kellett tennetek, hogy játszottatok. Ezek a pontok 2020. január 1. fognak eltűnni majd, de addig is lehetőségetek van kivenni a Tekintély kinézetek egyikét. Még 7 hónap van erre a lehetőségre.
Az egyik reddit felhasználó említette, hogy szükség lenne egy úgynevezett „roadmapra”, hogy milyen Tekintély kinézetek is várhatók még idén. Erre azért lenne szükség, mert ha valaki szeretne beruházni egy ilyen hőskinézetre, az nem csak pénzt, de sok időt is igénybe vesz, ezért is kell jól megfontolnunk melyiket is váltjuk ki. Nem feltétlen szeretnénk elhalasztani a lehetőséget, ha éppen kedvenc hősünk kapna ilyet és mi már beváltottuk pontjainkat valamelyik más hősre, csak azért mert nem tudtunk a kedvencünk érkezéséről időben.

Senki nem azt szeretné, hogy pontosan mondja meg a Riot, milyen Tekintély kinézetek várhatók pontosan. Az lenne a lényeg, hogy ha jön egy ilyen esemény és van esélyünk arra, hogy pontokra gyűjthessünk, akkor ezek után jó lenne tudni 1-2 következő lehetséges hőskinézetet, így ezzel előre tudva, hogy nekünk szükségünk lesz-e ezekre vagy sem. Ha pedig tudnánk, vagy sejthetnénk előre, hogy mit is tervez a Riot, nem kellene esetleg feleslegesen rengeteg meccset lejátszanunk. Nagyon jól tudjuk, hogy egy hőskinézet megalkotása nem 2 napot vesz igénybe, de azért reméljük, hogy a Riot figyelembe fogja venni a játékosok igényeit, és esetleg elejt egy pár infót a várható Tekintély kinézetekről.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!