Kínában május óta ünneplik a 20 éves CS-t, mi lehet, hogy semmit sem kapunk

Kínában május óta ünneplik a 20 éves CS-t, mi lehet, hogy semmit sem kapunk

Valószínűleg négy nap múlva érkezik majd egy frissítés, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem kapunk túl sok mindent.

2017 őszén a Perfect World segítségével létrejött a kínai CS:GO. Előtte az országban szinte alig ismerték a játékot, mivel náluk a Crossfire nevezetű, szinte CS kópiának mondható multiplayer FPS uralta és uralja mai napig is a műfajt. Ettől függetlenül a CS:GO rengeteg játékos tetszését nyerte el, így már Kínában is komoly játékosbázissal rendelkezik a játék. Június 19-én, tehát jövőhét szerdán lesz pontosan 20 éves a CS, ennek örömére pedig a Perfect World május eleje óta promózza a különböző tisztelgéseket és ajándékokat a játékosoknak. Hétfőtől egészen a játék szülinapjáig most már minden nap érkezik valami a Kínaiaknak, míg nálunk még egy árva szóval sem említett semmit sem a Valve. Nemrég egyébként pont egy igen hektikus és igazán kínai videót készítettek a szülinap megünneplésére:

Persze a hallgatás még nem jelenti azt, hogy nem történik majd semmi jövőhét szerdán, főleg úgy, hogy még patch napra is esik a jubileum. Legszolidabb tippünk egy új case vagy Cache megjelenése lenne, de valahol mélyen reménykedünk abban, hogy most már több mint két év után egy új operationt is kapunk.

Túlságosan azért nem éri meg bizakodni, hisz a fent felsoroltak mellett az is előfordulhat, hogy semmit sem kapunk néhány party kalapos csirke és némi konfettin kívül.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!