Hirdetés

Dabelő pingvin és galoppirozó Furyhorn - Megérkezett az első videó két új kicsi legendáról

Wolfi | 19/06/15 14:55
Cikk mentése

Ha már az első kettő ilyen aranyos, el sem tudjuk képzelni a többit.

Hirdetés

A Taktikus csapatharc bejelentése óta nem csak a LoL rajongók, de az Auto Battler (nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz az auto chess műfaj megnevezése -a szerk.) kedvelői is komoly figyelemmel kísérik, hogy mit kotyvaszt éppen Maple és SapMagic a csapattal. A fontos tudnivalókon már átrágtuk magunkat, de az előző PBE frissítéssel további tartalmak érkeztek, ráadásul egy koreai Youtube csatorna valahogy kiszivárogtatott két kicsi legendát is, ahogy éppen a szurdokon használják őket. Nézzük is szépen sorjában:

Ikonok

Kapunk négy darab ikont, amit a béta Pass-ért kaphatunk majd meg, a további képeket a galériában tekinthetitek meg.

Tojások

Bekerültek a tojások, amikből majd a kicsi legendákat nyithatjuk, ebből leginkább csak az egyik neve érdekes számunkra: Twitch Prime Rare Egg. A leírás alapján minden Twitch Prime felhasználó kap majd egy kis soron kívüli ajándékot. Mindezek mellett pedig bekerült pár új kép a pingvinről, ahogy éppen a tutorialt mutatják be vele.

Játékon belüli videó

Végül, de nem utolsó sorban pedig érkezzen a koreai videó, ahol a borzasztó aranyos pingvin interakciói mellett Furyhornt is láthatjuk szökellni a szurdokon:

Egyedüli furcsaság a videóban, hogy a kicsi legendák még recall animációt is kaptak, ami arra enged következtetni, hogy a körhinta köröknél előfordulhat, hogy így kerülünk be és ki is a középső szigetről.

A PBE cél még mindig június 18-a, reméljük sikerül betartani a határidőt, ami mellett a 9.13-as frissítés is valószínűleg 26-27-e között érkezik meg reményeink szerint Qiyanaval és a TFT-vel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Yourultismine 5 hónapja
    ....Hánytam csak úgy közlöm :'(
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?