Ha csak egy s1mple klipet nézel meg ma, akkor az ez legyen! - Brutális 1v4-et hozott az ukrán

Ha csak egy s1mple klipet nézel meg ma, akkor az ez legyen! - Brutális 1v4-et hozott az ukrán

S1mple büntet, a Na'Vi pedig lassan már a Top 10 közül is kiesik.

Szerencsére az utóbbi hónapok során újra aktív lett s1mple Twitchen, szinte nincs olyan hét, hogy ne lehetne az ukrán játékost élőben követni. Sokszor még a csapat gyakorlásait is streameli, de persze a legtöbbször FPL fordul elő.

Ezek az adások pedig kivétel nélkül igazi kincsek, nincs olyan stream amiből utána ne lehetne minimum öt lövést, öt mozdulatot kiragadni, amit minden CS:GO játékosnak el kellene sajátítani. Bőven volt ilyen eset tegnap este is, de leginkább talán a lent lévő 1v4-et lehet kiemelni.

1vX helyzetet hozni sosem könnyű, afterplant, Mirage B lerakóján pedig véleményem szerint különösen nehéz. S1mple minderre még rá tette egy lapáttal, hiszen az egészet ecokörben, egy darab desert-tel hozta le. Szegény woxic, ropz, hAdji és MODDII nem köszönték meg amit kaptak, különösen ropz kapott egy gyönyörű fejest.

S1mple egyébként rengetegszer véleményét is elmondja az éppen aktuális CS:GO hírekről, nézői kérdésekről, és itt pontosan látszik, hogy mennyit fejlődött fejben és hozzáállásban az ukrán. Míg annak idején szinte kezelhetetlen volt a stílusa, és a saját csapata is nehezen tűrte meg, addig mostanra egy borzasztóan érett, intelligens és szimpatikus gondolkodású játékossá lett.

"Van az a kör, amit ha bármelyik csapat elveszít, akkor nem lesz pénzük a következőben. Ha elpoénkodok és nem veszed komolyan ezt a kört, akkor miért játszol egyáltalán FPL-ben, vagy miért játszol egyáltalán CS-t? Legyen szó bármilyen meccsről, mindig 100%-ot kell nyújtanod. Hogyan akarsz folyamatosan jól teljesíteni hivatalos meccseken, ha félvállról veszed a többit?" - mondta tegnap s1mple, akin pontosan ezt a hozzáállást látjuk most már évek óta. 

Hiába azonban a folyamatosan 100, sőt, 110%-os teljesítmény az ukrán AWP-s részéről, ha jelenlegi csapata a Na'Vi sosem volt képes felnőni hozzá. Megérkezett az Astralis, a Liquid és az ENCE, a Na'Vi pedig lemaradt. Lassan nemhogy az Top 3, a Top 10 is messze lesz a csapattól, akik egyébként közel egy hónapja játszották utolsó hivatalos meccsüket. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!