Óvatosan a fogadásokkal, már kész is az első FURIA tetoválás

Óvatosan a fogadásokkal, már kész is az első FURIA tetoválás

Lehet jobb lett volna, ha csak a logót varratja magára.

Nincs egy hete, hogy nem csak a szurkolók szemében, de a HLTV ranglistáján is a FURIA lett a legerősebb brazil csapat. Persze az MIBR még mindig egy erős névvel bíró csapat, a jelenlegi felállásuk pedig valóban legendás, csak éppen az eredmények nincsenek sehol.

Ezzel szemben a FURIA a legtöbb CS rajongónak ismeretlen nevekből áll, folyamatos fejlődésük azonban az ECS hetedik szezonjának döntőjében látszik kicsúcsosodni. Az Astralis elleni győzelmük után mindenki felfigyelt rájuk, majd egészen a döntőig jutott a csapat.Pár nappal később bejutottak a StarLadder amerikai Minorjára, tehát az újabb Major szereplés sincs messze a csapatnak, de bizonyíthatnak majd az ESL One: Köln alkalmával is, ahol a hazai rivális MIBR ellen is játszhatnak majd.
Óvatosan kell bánni az ígéretekkel és fogadásokkal, hiszen könnyen lehet, hogy Kölnben is remekel majd a csapat, akkor viszont akár úgy is járhattok, mint spacca, a FURIA korábbi játékosa. Ő azt mondta, hogy ha a legjobb 5 közé jut HLTV-n a FURIA, akkor csináltat tiszteletükre egy tetoválást Mivel a brazil csapat jelenleg az ötödik helyen áll a HLTV ranglistáján, spacca betartotta ígéretét.

A két brazil ötös, a FURIA és az MIBR egyébként még sosem találkozott hivatalos meccsen, így erre valószínűleg a kölni verseny alatt kerül majd sor. Kíváncsian várom a FURIA meccseit, hiszen nem elég, hogy most a legjobb öt között vannak, meg is kellene ezt tartaniuk, az pedig egy olyan versenyen, ahol játszik majd az ENCE, a Vitality vagy éppen a Renegades, nem lesz egyszerű. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!