Cyberpunk 2077 infómorzsák: jön a Ray Tracing és kaptunk néhány új háttérképet

Folyamatosan szivárognak az infók a CD Projekt Red újabb nagy dobásáról.

Még tíz hónapot kell várnunk, hogy végre elindíthassuk a CD Projekt Red legújabb tripla A-s játékát, a Cyberpunk 2077-et. Szerencsére a fejlesztők folyamatosan szivárogtatják az információkat, így addig sem kell ölbe tett kézzel várnunk. Kaptunk egy csokor háttérképet, részleteket tudtunk meg a karaktergenerálásról, sőt még technológiai apróságokat is elárultak nekünk!

Karaktergenerálás

A Cyberpunk 2077-ben lehetőségünk lesz a legapróbb részletekig testre szabni a saját karakterünket, nem csak külsőleg. Még azt is beállíthatjuk, hogy milyen hangszínben szólaljon meg sőt, előzménysztorit is kreálhatunk a főhősünkhöz. Mateusz Tomaszkiewicz elárulta, hogy teljesen szabad kezet engednek a játékosoknak, de az NPC-k bemutatásakor is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a transzneműség és transzhumanizmus úgy jelenjen meg, ahogy azt a rajongók elvárják egy minőségi játéktól.

Ray Tracing

Ahogy azt már megszokhattuk a legújabb játékoktól, a Ray Tracing mint plusz grafikai funkció a Cyberpunk 2077-ből sem maradhatott ki. Még szebb fények és árnyékok jelenhetnek majd meg a monitorjainkon, csak legyen olyan számítógép, ami ki is használja ezeket a plusz grafikai beállításokat. Egyelőre gépigényről semmit sem tudunk, azonban az E3-as demót futtató PC specifikáció kikerültek a netre. Egy I7-8700K és egy GTX 1080 Ti felelt azért, hogy minden simán fusson, ami valószínű azt jelentheti, hogy a maximális beállításokhoz valami hasonló konfigurációra lesz majd szükségünk.

Háttérképek

Néhány új képet is kaptunk, amiket érdemes végigpörgetni ráhangolódásként. Kattintsatok Johnny Silverhandre, azaz Keanu Reevesre a galériáért!

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án jön majd ki PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, sőt Google Stadian keresztül is játszhatunk majd vele.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.