Hirdetés

Cyberpunk 2077 infómorzsák: jön a Ray Tracing és kaptunk néhány új háttérképet

Folyamatosan szivárognak az infók a CD Projekt Red újabb nagy dobásáról.

Hirdetés

Még tíz hónapot kell várnunk, hogy végre elindíthassuk a CD Projekt Red legújabb tripla A-s játékát, a Cyberpunk 2077-et. Szerencsére a fejlesztők folyamatosan szivárogtatják az információkat, így addig sem kell ölbe tett kézzel várnunk. Kaptunk egy csokor háttérképet, részleteket tudtunk meg a karaktergenerálásról, sőt még technológiai apróságokat is elárultak nekünk!

Karaktergenerálás

A Cyberpunk 2077-ben lehetőségünk lesz a legapróbb részletekig testre szabni a saját karakterünket, nem csak külsőleg. Még azt is beállíthatjuk, hogy milyen hangszínben szólaljon meg sőt, előzménysztorit is kreálhatunk a főhősünkhöz. Mateusz Tomaszkiewicz elárulta, hogy teljesen szabad kezet engednek a játékosoknak, de az NPC-k bemutatásakor is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a transzneműség és transzhumanizmus úgy jelenjen meg, ahogy azt a rajongók elvárják egy minőségi játéktól.

Ray Tracing

Ahogy azt már megszokhattuk a legújabb játékoktól, a Ray Tracing mint plusz grafikai funkció a Cyberpunk 2077-ből sem maradhatott ki. Még szebb fények és árnyékok jelenhetnek majd meg a monitorjainkon, csak legyen olyan számítógép, ami ki is használja ezeket a plusz grafikai beállításokat. Egyelőre gépigényről semmit sem tudunk, azonban az E3-as demót futtató PC specifikáció kikerültek a netre. Egy I7-8700K és egy GTX 1080 Ti felelt azért, hogy minden simán fusson, ami valószínű azt jelentheti, hogy a maximális beállításokhoz valami hasonló konfigurációra lesz majd szükségünk.

Háttérképek

Néhány új képet is kaptunk, amiket érdemes végigpörgetni ráhangolódásként. Kattintsatok Johnny Silverhandre, azaz Keanu Reevesre a galériáért!

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án jön majd ki PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, sőt Google Stadian keresztül is játszhatunk majd vele.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?