Eleged van a Bomb Hunterekből? Ezekkel a deckekkel counterelheted őket!

Eleged van a Bomb Hunterekből? Ezekkel a deckekkel counterelheted őket!

Nem csak népszerű, de erős is a Bomb / Mech Hunter, amire azért lehet találni ellenszert.

A Rise of the Mechs esemény, azaz a buffok és SN1P-SN4P érkezése után a Bomb, vagy más néven Mech Hunter elszabadult, mint Tarantino Djangója. Jelenleg a Standard metában a legnépszerűbb és az egyik, ha nem a legerősebb pakliként beszélhetünk a gyors és viszonylag olcsó változatról. Szerencsére azonban lehet találni ellenszert erre a Bomb Hunter problémára is. Mutatunk négy jó decket amivel elverhető Rexxar!

Bomb Hunter

Deck kód: AAECAR8ErwTbCaCAA5+3Aw2XCOD1AuL1Au/1Arn4ApH7Apj7Aqj7Avb9Atf+AomAA8yBA7acAwA=

Nem könnyű hatástalanítani a fenti Midrange paklit, mivel képes egy nagy lényt, vagy sok kicsit is kipakolni a boardra, miközben rendelkezik egy csomó Deathrattle effekttel és még területi takarításra is van kombója, köszönbetően a Venomizer + Missile Launchernek. A Galvanizer önmagában nem tűnik veszélyesnek, azonban a rengeteg Mech mellett már-már csalásként beszélhetünk róla. Nagyon pörgős és izgalmas deck a Bomb Hunter, kötelező mindenkinek, aki most szeretne Standard ladderezni.

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIBJAHp+4C7/cCuZkDDcUD2wP+A/8F0AenCJMJ4okDjJQDtZgDv5gDxpkD9JkDAA==

A dupla Earth Shock és a rengeteg idegesítő Murloc kiválóan helytáll a Bomb Hunter támadásaival szemben. Mivel képes hasonlóan "szélesen" játszani az asztalon, nem okozhat gondot a folyamatos cserélgetés az egyre szaporodó Mechekkel.  Ráadásként ott van Hagatha the Witch, ami területi sebzésként is használható, sőt Shudderwockkal többször is elsüthető a képessége. Nem véletlen Tier 1 deck a Murloc Shaman jelenleg.

Győzelmi arány a Bomb Hunter ellen: 55,11 %

Control Shaman

Deck kód: AAECAaoIBpMJ7/cCofgC6voCuZkD2p0DDPkD/wX28ALi+AKP+wKc/wL2igOrjAO0kQOMlAO0lwPGmQMA

Itt is a dupla Earth Shock az, ami rengeteg plusz előnyt jelent a Bomb Hunterrel szemben, de a buffolt Thunderheadre és a szintén erősített Storm Bringerre is érdemes kitérni. Előbbi sokkal szívósabban bírja az asztalon, miközben folyamatosan idézheti a rusholó Sparkokat, utóbbi a semmiből képes teleszórni az asztalt random Legendary-kkel, amik általában nagyobbak és hasznosabbak, mint a Bomb Hunter lényei. Nevezhetjük Midrange Overloadnak is a paklit, a lényegen nem változtat: erősen ajánlott a ladderre, ha sok a Bomb Hunter.

Győzelmi arány a Bomb Hunter ellen: 53,36 %

Token Druid

Deck kód: AAECAZICAtaZA8mcAw5A/QL3A+YFxAbX7wLf+wL6hgO0kQPDlAPFlAPOlAPKnAPTnAMA

Új lendületet kapott a Token Druid, amit az elmúlt hetekben már sokan temettek. A Bomb Hunter és a Secret Hunter ellen is nagyszerűen muzsikál, mivel nagyon sok lényt képes megidézni pillanatok alatt, amire az Unleash the Hounds önmagában kevés. Néha a negyedik körös Archamge Vargothot sem tudja a Bomb Hunter lepucolni, amivel el is dönti a javára a meccseket a Druid. 

Győzelmi arány a Bomb Hunter ellen: 53,51 %

Big Shaman

Deck kód: AAECAaoIBCCiCafuAqCAAw2UA/UE/gWyBp/9Apv/AoqFA72FA/OKA62RA4qUA4+UA8SZAwA=

Papíron a legjobb counter a Big Shaman, de összességében a leggyengébb deck a listáról. Ha sikerül korán előcsalni a Walking Fountaint, akkor vége is a meccseknek, mivel ennyi gyógyítással nem tud mit kezdeni a lapokból gyorsan kifogyó Hunter. A nagy lények, a rengeteg Taunt és a területi sebzések mindegyike hasznos Rexxar ellen, azonban a meta többi paklija ellen azért nem egyszerű a dolga Thrallnak. A Warriorok, a többi Hunter, a Token Druid és a Rogue paklik többsége is simán elveri, ezért csak akkor érdemes pörgetni a Big Shamant, ha tízből nyolc ellenfél Bomb Hunterrel játszik.

Győzelmi arány a Bomb Hunter ellen: 56,84 %

Ti mivel szoktátok counterelni a rengeteg Bomb Huntert?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!