Subwars leszámolás - Dakillzor vs SirFoch

A két top streamer ma este élő adásban feszül egymásnak.

A Subwars leszámolásban két európai streamer feszül egymásnak, de nem egy az egy elleni meccsről van szó, hanem 15v15-ről, hiszen mind Dakillzor, mind SirFoch magával hozza legjobb előfizetőit, hogy a jól ismert tier X-es formátumban eldöntsék, ki a jobb játékos. A meccsek BO9-ben zajlanak, és két szempontból is különlegesek lesznek.

Egyrészt nem lehet tier X-es CW tankokat használni, másrészt tiltottak a tüzérek is. Az előbbi szigorítás teljesen érthető, de a tüzéreket kár volt kitiltani a versenyből, -ugyanis a randommal ellentétben csapat csatákban igenis szükség van rájuk.

Két kódot is aktiválhattok az esemény kapcsán, amik személyes tartalékokat adnak.

SUBWARSHOLDMYBEER - SirFoch
SUBWARSHOLDMYHAT - Dakillzor

A mérkőzés ma este hat órakor kezdődik, és a további részletekről az alábbi linken keresztül tájékozódhattok. Ha esetleg aktív előfizetéssel rendelkeztek Dakillzor vagy SirFoch csatornáján, akkor különösen fontos, hogy utána olvassatok a szabályoknak, ugyanis a Wargaming egy csekély mértékű aranyat is felajánlott az eseményre.

Szerinted melyik streamer csapata fog diadalmaskodni?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.