Vajon visszatérne TaZ a VP-be?

Messze már a legendás Virtus.pro, TaZ teljes erővel a jelenlegi csapatra koncentrál.

Túlzás nélkül a Virtus.pro mindannyiunk szívébe belopta magát az elmúlt évek alatt. Rengetegen szorítottak a csapatnak még a legrosszabb időszakban is, bár mostanra azért jócskán megcsappant a népszerűségük. Eredményeket sem tudnak felmutatni és a csapat sem ugyanaz már. A Major győztes felállásból egyedül Snax maradt meg, mindenki más a saját útját járja. TaZ például továbbra is a lengyel CS:GO felvirágoztatásán dolgozik, több-kevesebb sikerrel. Csapata, az Aristocracy már a legjobb négy között van a DreamHack Open Summer versenyen, ahol TaZ adott interjú az első meccsüket követően.

Eléggé könnyedén nyertetek a Tricked ellen. Mi volt a győzelem kulcsa?

"Tulajdonképpen a második körön múlt minden. Elveszített pisztolykör után képesek voltunk nyerni a második körben, ami nagyon fontos volt, mert tudtuk, hogy a Tricked nagy erős tud lenni T oldalon, különösen, ha sikerül kiépíteniük a bankjukat. Tudtuk, hogy Train vagy Nuke lesz a pálya, szóval kellően magabiztosan vágtunk neki a meccsnek."

Egy ideje már ezzel a csapattal játszol. Mit gondolsz a srácokról, mikre lehettek képesek közösen?

"Úgy gondolom, hogy hatalmas potenciál van a csapatban, de bennünk is meg van a lengyel játékosokra jellemző magabiztosság és szenvedély, ami sokszor rossz. Tudnunk kell tiszta fejjel és nyugodtan játszani, mert rengetegszer elhamarkodott döntéseket hozunk és bután játszunk. Ezen a meccsen tökéletesen látszódott, hogy nyugodtan játszottunk, még a hátrányos helyzetekben is higgadtan tudtunk viselkedni, ami meg is hozta az eredményt."

Úgy érezed, hogy sokkal nyugodtabban tudsz most játszani, mint anno a Virtus.pro-ban?

"Nem, ez nem hasonlítható össze. Amikor nagy versenyeket nyertünk, akkor egyszerűen magabiztosságból és agresszióból nyertük a meccseket, sosem vettük le a lábunkat a gázról. Akkor még ez működött, ma már ezzel a stílussal nem lehet nyerni. Mindenki sokkal összeszedettebben játszik, rengeteget fejlődtek a játékosok."

Hosszú idő után, gyakorlatilag ez az első új csapatod. Milyen az új játékosokkal játszani?

"Nem annyira új ez már nekem, hiszen most már közel másfél éve ezekkel a srácokkal játszom. De mindenképpen felfrissülés volt és remek olyan erős játékosokkal játszani most, akikre ismeretlenek könnyen azt mondják, hogy csal. Egyszerűen mert olyan jól játszik."

Hiányoznak a Virtus.pro-ból megismert társaid?

"Nem."

Kik ellen játszanál szívesen a döntőben?

"Nem igazán érdekel, hogy kik ellen játszanánk, egyszerűen csak be akarunk jutni a döntőbe. Nem érdekel, hogy kikkel kerülnénk ott szembe."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!