Remekelt az ex-HoP, míg a Salamander picit megtorpant tegnap az ESEA 31. szezonjában

Az ex-HoP és a Salamander is ott lehet majd az ESEA Advanced rájátszásában.

Lassan, de biztosan a végéhez ér az ESEA Advanced 31. szezonja, ahol két magyar csapat is küzd a rájátszásért. Az MNEB győztes Salamander és a mára már ex-HoP tegnap is játszott, összességében felemás sikerekkel.

ex-HoP eSport

Két meccs is várt a srácokra, első ként az angol Team Endpoint ellen küzdöttek meg. Különösebb fejfájást nem okoztak az angolok, Mirage-on 9-6-os támadó oldalt követően az ex-HoP hamar megszerezte a meccspontot jelentő 15. körét, ami után csupán 3 kört tudott még szépíteni az Endpoint. Nem sokkal később pedig, sokan már a második meccset is győztesként könyvelték volna el, ellenfelük azonban a legrosszabbkor tért magához. A dán Ambush csapata hét körös hátrányból fordította meg a meccset, ami végül hosszabbításba is torkollott. Van ilyen, magasabb szinteken is rengeteg, az utolsó pillanatban megfordított meccset láthatunk. Az ex-HoP - Lokking for Org így most a 14. helyen áll, ami biztos rájátszásnak tűnik, de persze a hátralévő két meccsük megnyerésével tudnák igazán bebiztosítani a helyüket a legjobb 32 között.

Nézd meg tigene ESEA ADVANCED ex-Hop vs Team Endpoint című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Megkerestem Torzsás "torzsi" Ádámot, aki elárult egy-két dolgot a HoP-pal való szakításukról, a be nem tartott ígéretekről és arról is, hogy egyelőre még bármit hozhat a jövő.

"A csapat szerintem már egy hónapja feloszlott. Nem tudtunk normálisan és hatékonyan praccolni, valakinek mindig volt valami problémája így nem tudtunk fejlődni, nem játszottunk a hivatalos meccseken sem és sokkal gyengébben teljesítettünk, mint korábban. A szervezett egyaránt tett ígéreteket, de nem tartotta be őket. Ez benne van a pakliban, így nem írtunk alá semmilyen szerződést. Szerintem már egy másfél hónapja nem is hallottunk a vezetőről. A továbbiakban még nem tudni mi lesz, a folyamatban lévő ligákat lenyomjuk és próbáljuk a legjobbat kihozni belőlük."

Salamander Gaming

Flashék sajnos nem zárták eredményesen a tegnapi napot. Ellenfelük a bolgár BPro csapata volt, akik elég nagy névnek számítanak a régiónkban. Sajnos nem is tudtunk labdába rúgni ellenük, pedig Nuke CT oldalából háromnál azért több kört illik hozni. A térfélcserét követően a támadó körök nekünk is jobban működtek, fel tudtunk picit zárkózni, de összességében így is a bolgárok nyerték a meccset, 16-8-ra. A Salamander így jelenleg a 39. helyen áll, ami bár nem tűnik túl biztatónak, nem sok választja el a csapatokat egymástól.

Két meccsük lesz még, a napokban, gyakorlatilag kötelező mind a kettőt megnyernie a Salamander Gaming csapatának és akkor könnyen lehet, hogy két magyar csapatnak is szurkolhatunk majd az ESEA 31 európai Advanced divíziójának rájátszásában.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!