Építsetek együtt metropoliszt: jön a Cities: Skylines - The Board Game!

Már csak néhány hónap és a való világban is építhetjük a városokat a Cities: Skylines - The Board Game-ben.

A városépítő szimulátorok világában régen egyeduralkodó volt a SimCity, azonban a 2013-as rész keserű szájízt hagyott maga után, így a stílus rajongó örömmel vágtak bele a Colossal Order 2015-ös játékába, a Cities: Skylines-ba. A virtuális polgármesterek ezúttal "élőben" is megmutathatják, hogy értenek a városok menedzseléséhez. Már nem kell sokat várni, ugyanis 2019. október 25-én hivatalosan is megjelenik a Cities: Skylines - The Board Game!

Ebben a kooperatív mókában össze kell dolgozni a játékosoknak, hogy élhető várost építsenek fel a semmiből. Nem épületeket, hanem zónákat kell elhelyezni a térképen, ahol folyamatos kihívásokkal kell szembenéznie a településsel. A bűnözés, a balesetek, a szemétszállítás problémái, a lakosok elégedetlenkedései folyamatosan hátráltatják majd a végső célt, ami az utolsó mérföldkő begyűjtése. Aki ezalatt a 40-100 perces játék alatt a legtöbb boldogságpontot gyűjti, ő lesz a "győztes", azonban ehhez a többiek segítségére is szükség van. 

A társasjáték fejlesztésével a Thames & Kosmost bízták meg, akik főleg a gyerekeknek szánt ismeretterjesztő játékokról vártak ismertté. Akik szerették a Cities: Skylines-t mindenképp érdemes egy próbát tenni majd az "asztali" verzióval is. Várhatóan 12 000 forint körül csaphatunk majd le a társasra, ami egy teljesen átlagos költséget jelent a mai társasjátékpiacon.

Nektek hogy tetszik a Cities: Skylines - The Board Game?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.