Hirdetés

Itt van a teljesen ingyenes Super Mario Battle Royale!

Loemifar | 19/06/17 12:36
Cikk mentése

Végre egy újabb battle royale, ezúttal a Super Mario világában!

Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás! A Tetris 99 után egy újabb Nintendo játék kapott battle royale módot. Itt a Super Mario Battle Royale!

A játék teljesen ingyen, böngészőből játszható, így azonnal belevethetjük magunkat az izgalmakba. A feladat nem más, mint leghamarabb végigérni a pályákon, miközben a cél a túlélés és a felszedhető cuccok gyűjtögetése. A kontrollertámogatást is megkapta a Super Mario Battle Royale, ami kiváló időtöltés, ha épp vártok valami letöltésre, vagy frissítésre. Az egész koncepció egy rajongó fejéből pattant ki, aki teljesen egyedül készítette el a mostani változatot.

 

Az egyetlen hátránya az egésznek, hogy a Nintendo megkérdezése és beleegyezése nélkül készült el a Super Mario Battle Royale, így várhatóan hamarosan eltűnhet az internetről, ha a Nintendo ügyvédei is elkezdik a hadjáratot a játék ellen. Ameddig ez nem történik meg irány a böngésző és próbáljatok meg minél több pályát teljesíteni, hogy végül ti legyetek az akár 100 játékos közül, a Super Mario Battle Royale győztesei!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?