Itt van a teljesen ingyenes Super Mario Battle Royale!

Végre egy újabb battle royale, ezúttal a Super Mario világában!

Nem csalás, nem ámítás! A Tetris 99 után egy újabb Nintendo játék kapott battle royale módot. Itt a Super Mario Battle Royale!

A játék teljesen ingyen, böngészőből játszható, így azonnal belevethetjük magunkat az izgalmakba. A feladat nem más, mint leghamarabb végigérni a pályákon, miközben a cél a túlélés és a felszedhető cuccok gyűjtögetése. A kontrollertámogatást is megkapta a Super Mario Battle Royale, ami kiváló időtöltés, ha épp vártok valami letöltésre, vagy frissítésre. Az egész koncepció egy rajongó fejéből pattant ki, aki teljesen egyedül készítette el a mostani változatot.

 

Az egyetlen hátránya az egésznek, hogy a Nintendo megkérdezése és beleegyezése nélkül készült el a Super Mario Battle Royale, így várhatóan hamarosan eltűnhet az internetről, ha a Nintendo ügyvédei is elkezdik a hadjáratot a játék ellen. Ameddig ez nem történik meg irány a böngésző és próbáljatok meg minél több pályát teljesíteni, hogy végül ti legyetek az akár 100 játékos közül, a Super Mario Battle Royale győztesei!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.