Legjobb budget deckek: kevés dustból, így hozd ki a maximumot

Összeszedtünk néhány olcsó paklit, amire nem kell rákölteni a ballagási pénzt.

A gyűjtögetős kártyajátékok egyik rákfenéje, hogy gyakorlatilag végtelen mennyiségű pénzt és időt lehet beleölni abba, hogy kimaxoljuk lapkészletünket. Nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust, vagy egyszerűen csak most kezd ismerkedni a Hearthstone-nal, ezért mutatunk négy jó és olcsó decket, amikkel boldogan farmolhatjuk a győzelmeket a nyári szünet első napjaiban!

Token Druid

Deck kód: AAECAZICAA9A/QL3A+YFigbEBpj7Avb9AomAA4yAA7SRA8OUA86UA8qcA9OcAwA=

A Mech csomaggal kiegészített Token Druid főleg a Warriorok ellen teljesít sokkal jobban, de egyébként is jól megállja a helyét. Nem véletlen, hogy a free-to-play -> Legend kihívások mindegyikét ehhez hasonló változattal teljesítették a streamerek. Egyszerű megtanulni az alapokat és élvezetes játszani is vele, mivel pörgősek a mérkőzések és a győzelmek sem maradnak el.

Győzelmi arány: 52,7 %

Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8C3O4CyfgCDqgCtQPeBLsFlwjbCe0JgQrv8QKghQOkiAOwiwOenQPHnQMA

Talán a legkonzisztensebb deck a listából, mivel már évek óta ott van a Tier listák elején a Midrange Hunter metától függetlenül. A Classis és Basic Beasteknek köszönhetően csak néhány plusz kártyával kell kiegészíteni kiegészítőről kiegészítőre a decket, így nem kerül sokba a pakli "fenntartása". Kezdőknek is kiváló választás, pont az olcsósága és a variálhatósága miatt, bár a legjobb változatokhoz mindenképp szükség van Zul'jinra, ami egy 1600 dustos befektetést jelent.

Győzelmi arány: 51,4 %

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIAA+/AcUD2wP+A+MF0AenCJMJ8PMC4okDjJQDtZgDxpkD9JkDx50DAA==

Nagyon gyors és nagyon olcsó is a fenti változat, ami nem szórakozik Overload kártyákkal, csak a Murlocokra támaszkodik. Scargil talán beleillene a pakliba, azonban Legendary nélkül is megállja a helyét. Képes elverni a deck még a Bomb Huntert is, így a ladder bármelyik részén megállja a helyét, azonban nem könnyű megtalálni minden körben a tökéletes játékot a rengeteg opció közül, hiába "csak" egy Aggro deckről van szó.

Győzelmi arány: 52,8 %

Silence Priest

Deck kód: AAECAa0GBKEE8gWClAPWmQMN+ALdBOUEpQnRCvIM8vEC5fcCg5QDh5UDrpsDgp0DyJ0DAA==

A Standard meta leggyengébb hőse a Priest, de még így is képes meglepetéseket okozni. A Mech változat mellett a Silence típus is egész jó számokat hoz, miközben a varázsporos láda sem ürül ki azonnal. Archmage Vargothot még nagyjából egy hónapig ingyen be lehet húzni, ezért ha valaki ehhez a Legendary-hez keres paklit, akkor bátran választhatja a feni Silence Priestet. 

Győzelmi arány: 53,6 %

Ti szoktatok budget paklikkal próbálkozni?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!