Hirdetés

Sárkányok tánca: Dragon Shudderwock Shaman deck bemutató

Loemifar | 19/06/18 13:19
Cikk mentése

Különleges paklival ütötte ki a Legendet egy lelkes kártyás.

Hirdetés

Nagyot szakított a Shaman az elmúlt hetekben, ami főleg a Murloc, Aggro és Overload változatoknak köszönhető. Nem szabad elfeledkezni azonban a lassabb variánsokról sem, amik közül egy igazán különlegeset mutatunk be nektek. Ez a Dragon Shudderwock Shaman, ami kellően izgalmas, hogy kompenzálja a lassúságát, ami sokakat eltántoríthat a kipróbálásától!

Jsnep7's Legend Dragon Shudderwock Shaman

Deck kód: AAECAaoICvUEogn5DKfuAu/3AqCAA8uFA+iUA8WZA4adAwr+Bf8FsgaNCPsMifEC6IkD7IkDrZEDipQDAA==

A klasszikus Control Shaman legfontosabb lapjai visszaköszönnek ebben a furcsa változatban is, így elengedhetetlen a működéshez a drágább lapok közül Hagatha, Shudderwock, Zilliax, sőt a Warriorok miatt Archivist Elysiana is. Ezeket a Legendary-ket egyszerűen nem lehet pótolni, így akik szűkén vannak a varázspornak inkább nézzék meg az alábbi videót arról, hogy pontosan hogyan is muzsikál élesben a deck.

A többieknek néhány jó tanács ahhoz, hogy miként a legtöbbet kihozni ebből a pakliból. Mulligannél kötelező tartani a Firetree Witchdoctort, de erősen ajánlott az Acolyte of Pain és a Hagatha's Scheme is, utóbbit csak akkor lehet dobni, ha Warrior az ellenfél. A Token, vagy Mech verziókat pörgető Class-ok ellen a Lightning Storm is elengedhetetlen a korai szakaszban, így kezdőkézből ne dobjuk el a Druid, Paladin, Warlock és Hunter ellen. A sok Mech miatt az Earth Shockból is hatalmas értéket nyerhetünk ki már az első pár körben is, ahogy a Hex is hasonló szerepet tud betölteni. Warrior ellen csak a Hagatha the Witch az igazán fontos, mivel a Control harcokban az nyer, aki több értéket tud generálni, ebben a Hero Card új Hero Powere hatalmas segítséget nyújt.

A sárkányok önmagukban nem nyerik meg a mérkőzéseket, egyszerűen csak kiegészítik a controlosabb lapokat, de pont ezért jelent felüdülést ez a deck a már megszokott Standard meta paklik között. Ha megvannak a szükséges lapok és korábban is szívesen pörgettétek a Dragon verziókat, akkor mindenképpen próbáljátok ki a Dragon Shudderwock Shamant. A pakli kitalálója egészen Legendig mászott vele 62 %-os győzelmi arány mellett, amit azért nem szabad elvárni a decktől, de a meglepetés erejére mindenképp lehet építeni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?