C'thun és a Jade gólemek tarolhatnak az eheti Tavern Brawl-ban!

C'thun és a Jade gólemek tarolhatnak az eheti Tavern Brawl-ban!

Az elkövetkezendő néhány nap során az Old Gods, a Gadgetzan, illetve a Rumble lapjai veszik át az irányítást a kocsmában. 

Elérkezett a szerda, szóval a Tavern Brawl újfent megnyitja kapuit. A Blizzard ezen a héten úgy határozott, hogy a kreatív játékosoknak kedvez és ismét egy pakliépítős bunyó vár ránk majd a Brawl Block személyében. Nem is ragoznám nagyon tovább, nézzük a részleteket!

Fontos tudnivalók

  • A Brawl során mi állítjuk össze a paklinkat a saját lapjainkból. 
  • A lapkészletet a Whispers of the Old Gods, a Mean Streets of Gadgetzan, illetve a Rastakhan's Rumble kiegészítők adják.
  • A Brawl Block harmadjára tér vissza a kocsmába. 
  • Ha a Wild kiegészítők lapjai hiányoznának, érdemes rámenni az automatikus pakli építésre. 
  • Az első győzelemért ezúttal is Classic pakk jár. 

A szabályok alapján leginkább arra lehet számítani, hogy a Jade lapok, különösen a Druid és a Shaman esetében nagy szerephez jutnak, de a C'thun paklikkal is minden bizonnyal összefuthatunk majd. Ne feledjük továbbá a Gadgetzan-ban igencsak nagy hangsúlyt kapott Handbuff mechanikát sem, amiből leginkább a Paladin Profitálhat, plusz ilyen feltételeknél a jól bevált paklik, mint például a Midrange Hunter, a Zoo Warlock is nyerő lehet, a kreativitásnak igazából csak a kiegészítők szabhatnak határt. 

Ti örültök neki, hogy ismét pakliépítős a Tavern Brawl? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!