Hirdetés

Minsk legújabb verziója - jó pálya lehet valaha?

Scheff | 19/06/19 08:00
Cikk mentése

A szuperteszten Minsknek megszámlálhatatlanul sok verzióját tesztelték már, -de egyelőre a próbálkozások mind kudarcba fulladtak.

Hirdetés

Mikor Minsk alapötlete először felmerült, akkor legalább egy féltucat különböző verziót tárt elénk a Wargaming, és most, hogy újra szeretnék egyensúlyozni, szintén havi szinten érkezik egy-egy új iteráció, ami egy kicsit más, mint az előző. Ebben a verzióban a szökőkút körül magasítottak az épületeken, illetve a pálya méretét 1050x1050 méteresre növelték.

Továbbá a pálya északi részét megemelték, és a növényzet sűrűségét is megváltoztatták. Végül, de nem utolsó sorban a pálya északnyugati részén létrehoztak egy gázlót, hogy a folyón biztonságosabban haladhassunk át.

Videó az új Minskről

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Csory 4 hónapja
    Mivel általában meddel szoktam játszanni így legtöbbször a kelet-közép kisvárosban szoktam boxolni az ellennel. Azt a részét én szerettem a régi és mostani pályán is. Nekem továbbra is Ensk és Mines a kitiltott pálya, mert azok nem VIII+ tier tankokra lettek szerintem tervezve. Legalábbis nem a mostani meta tankokra.
    0 0 Válasz
  • MarczyT 4 hónapja
    Nekem tetszik, hogy kibővült a városi rész széle. Nehezebb lesz védeni egy picit és/vagy egy variációval több lesz a támadásnál,akár medekkel is át lehetmajd csúszni. Akár. Szerintem izgalmasabbnak tűnik az eddiginél.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?